Motorna žaga Husqvarna 365

7391883511343

Motorna žaga Husqvarna 365 ima izjemno razmerje med močjo in težo. Zasnovana je s poudarkom na zmogljivostih, zanesljivosti in trpežnosti. Primerna za profesionalne gozdarje in usposobljene posestnike. Motorna žaga Husqvarna 365 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih. 

 

959,01 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna žaga Husqvarna 365

Motorna žaga Husqvarna 365 je za vse uporabnike, ki potrebujejo učinkovito in profesionalno žago za delo v močnejših gozdnih sestojih. Nizka teža in velika moč v kombinaciji z robustnim motorjem potrjujejo njeno vsestranskost in priljubljenost med gozdarji. X-TORQ motorna tehnologija zagotavlja, da je ta žaga okolju veliko bolj prijazna z radikalno nižjo porabo goriva in nižjim nivojem izpušnih plinov.

X-Torq
Motorno žago Husqvarna 365 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

Air Injection
Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra.

RevBoost
Izjemno hitro pospeševanje in visoka hitrost verige za najboljše rezultate pri kleščenju

Avtomatski uplinjač – AutoTune
AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva.

Motorna žaga Husqvarna 365 | Tehnični podatki:

Prostornina valja: 70,7 cm³
Moč: 3,6 kW
Dolžina meča: 45 cm
Teža (brez rezalne garniture): 5,9 kg
Tip verige: H42

Cena vključuje meč in verigo.
Ne pozabite! Žaga za delovanje potrebuje še olje za mešanico in verižno olje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.

Motorna žaga Husqvarna 365 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivosti.

Dodatne informacije

Teža 6,00 kg
Dimenzije 70 × 25 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna 365”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja