Motorna žaga Husqvarna 572 XPG

7391736353991

Motorna žaga Husqvarna 572 XPG ima izjemno razmerje med močjo in težo. Zasnovana je s poudarkom na zmogljivostih, zanesljivosti in trpežnosti. Primerna za profesionalne gozdarje in usposobljene posestnike. Motorna žaga Husqvarna 572 XPG odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

 

1.499,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna žaga Husqvarna 572 XPG

Husqvarna 572 XPG spada v “high-end” segment enoročnih žag. Idealna za profesionalne uporabnike kot so arboristi, urejevalci okolja, pogodbeniki in komunalne službe, ki potrebujejo izjemno zmogljiv stroj v kombinaciji z najboljšo ergonomijo.

X-Torq
Motorno žago Husqvarna 572 XPG odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

Air Injection
Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra.

RevBoost
Izjemno hitro pospeševanje in visoka hitrost verige za najboljše rezultate pri kleščenju

Avtomatski uplinjač – AutoTune
AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva.

Motorna žaga Husqvarna 572 XPG | Tehnični podatki:

Prostornina valja: 70,6 cm³
Moč: 4,3 kW
Dolžina meča: 20 cm
Teža (brez rezalne garniture): 6,8 km
Tip verige: H85

Cena vključuje meč in verigo.
Ne pozabite! Žaga za delovanje potrebuje še olje za mešanico in verižno olje.

Garancija 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.

Motorna žaga Husqvarna 572 XPGje vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Dimenzije 70 × 25 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna 572 XPG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja