Motorna žaga Husqvarna T435

7391883230527

Motorna žaga Husqvarna T435 ima izjemno razmerje med močjo in težo. Zasnovana je s poudarkom na zmogljivostih, zanesljivosti in trpežnosti. Primerna za profesionalne gozdarje in usposobljene posestnike.

599,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna žaga Husqvarna T435

Nova X-Torq® motorna žaga za nego dreves. Je zelo lahka žaga za obrezovanje s tal ali dvigala. Nizka teža in dobra uravnoteženost jo naredijo zelo lahko za uporabo. Hitro in učinkovito napenanje verige preko stranskega napenjalnika.

X-Torx
Motorno žago Husqvarna T435 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

Air Injection
Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra.

RevBoost
Izjemno hitro pospeševanje in visoka hitrost verige za najboljše rezultate pri kleščenju

Avtomatski uplinjač – AutoTun
AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva.

Tehnični podatki:

Prostornina valja: 35,2 cm³
Moč:1,5 kW
Dolžina meča: 12 cm
Teža (brez rezalne garniture): 3,4 kg
Tip verige: H37

Cena vključuje meč in verigo.
Ne pozabite! Žaga za delovanje potrebuje še olje za mešanico in verižno olje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.

Motorna žaga Husqvarna T435 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

 

 

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Dimenzije 70 × 25 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna T435”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja