Motorna žaga Husqvarna T525

7393089395468

Motorna žaga Husqvarna T525 ima izjemno razmerje med močjo in težo. Zasnovana je s poudarkom na zmogljivostih, zanesljivosti in trpežnosti. Primerna za profesionalne gozdarje in usposobljene posestnike. Motorna žaga Husqvarna T525 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih. 

 

619,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna žaga Husqvarna T525

Najlažja žaga za nego dreves zagotavlja vedno dovolj moči ne glede na to ali ste občasni ali profesionalni uporabnik. Enoročajna žaga Husqvarna T525 ima poleg zelo zmogljivega X-Torq® motorja z majhnimi vrednostmi emisij izpusta še ostale profesionalne karakteristike kot so nizka teža, enostavna varnost in varna raba za vsa obrezovalna dela.

X-Torq
Motorno žago Husqvarna T525 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

Air Injection
Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra.

RevBoost
Izjemno hitro pospeševanje in visoka hitrost verige za najboljše rezultate pri kleščenju

Avtomatski uplinjač – AutoTune
AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva.

Motorna žaga Husqvarna T525 | Tehnični podatki:

Prostornina valja: 27 cm³
Moč: 1,1 kW
Dolžina meča: 10 cm
Teža (brez rezalne garniture): 2,7 kg
Tip verige: H37

Cena vključuje meč in verigo.
Ne pozabite! Žaga za delovanje potrebuje še olje za mešanico in verižno olje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto fizične osebe.

Motorna žaga Husqvarna T525 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Dimenzije 70 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna T525”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja