Motorna žaga Husqvarna T540XP II

7393089023507

Motorna žaga Husqvarna T540 XP II ima izjemno razmerje med močjo in težo. Zasnovana je s poudarkom na zmogljivostih, zanesljivosti in trpežnosti. Primerna za profesionalne gozdarje in usposobljene posestnike. Motorna žaga Husqvarna 540 XP II odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih. 

 

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

929,01 EUR

Motorna žaga Husqvarna T540 XP II

Husqvarna T540 XP spada v “high-end” segment enoročnih žag. Idealna za profesionalne uporabnike kot so arboristi, urejevalci okolja, pogodbeniki in komunalne službe, ki potrebujejo izjemno zmogljiv stroj v kombinaciji z najboljšo ergonomijo.

X-Torq
Motorno žago Husqvarna 540 XP II odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

Air Injection
Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra.

RevBoost
Izjemno hitro pospeševanje in visoka hitrost verige za najboljše rezultate pri kleščenju

Avtomatski uplinjač – AutoTune
AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Ni izgube časa z nastavljanjem uplinjača. Sistem nastavitve upošteva različne tipe goriva.

Motorna žaga Husqvarna T540 XP II | Tehnični podatki:

Prostornina valja: 37,7 cm³
Moč: 1,8 kW
Dolžina meča: 14 cm
Teža (brez rezalne garniture): 3,9 km
Tip verige: H21

Cena vključuje meč in verigo.
Ne pozabite! Žaga za delovanje potrebuje še olje za mešanico in verižno olje.

Garancija 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.

Motorna žaga Husqvarna T540 XP II  je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 2,7 kg
Dimenzije 70 × 25 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna T540XP II”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja