Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, DOMAČI MACESEN, 40x70 ABC, 4m
Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, DOMAČI MACESEN, 40×70 ABC, 4m
12,30  Dodaj v košarico

Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, DOMAČI MACESEN, 40×70 ABC, 4m

T37000663

Letve macesen so primerne za izdelavo lesenih ograj, manjših brunaric, balkonov, lesenih fasad in drugo rabo. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja na komad.

12,30 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

128 na zalogi

Letev macesen| ABC kakovost, 40mm x 70mm x 4000 mm

Letev macesen 40×70 je v namenjena široki uporabi kot mizarski les in les za domače mojstre, ki v prostem času radi ustvarjajo iz lesa. Lahko se uporabi tudi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže in številne druge stvari, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, lesenih ograj, izdelavo visokih gred in kompostnikov, itd.

Letev macesen | Tehnični podatki

Les: Macesen
Kakovost lesa: ABC
Obdelava: Skobljano štiri-stransko
Debelina deske: 40 mm
Širina deske: 70mm
Dolžina deske: 4000mm
Vlažnost lesa: 13% +/- 2%

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito! Kakovost lesene deske AB pomeni, da les sestavljajo lesene letve kakovosti A (do 30 %) in lesene letve kakovosti B (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti AB tudi realno razmerje med letvami kakovosti A in B.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 20,9 kg
Dimenzije 19 × 400 × 4,2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, DOMAČI MACESEN, 40×70 ABC, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja