Znižana cena!
Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20x95 BC, 4m Povečaj

Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20x95 BC, 4m

T37000153


Lesene macesnove deske so primerne za izdelavo lesenih fasad, podestov, notranjih opažev, itd. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Več podatkov

Dobava 2-3 dni
Cena na kos

€ 6,18 z DDV

-5%

€ 6,50 z DDV

Več podatkov

Lesena, macesnova deska| sibirski macesen BC kakovost, 20mm x 95mm x 4000 mm

Lesena deska 20x95 je v namenjena široki uporabi kot mizarski les in les za domače mojstre, ki v prostem času radi ustvarjajo iz lesa. Lahko se uporabi tudi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže in številne druge stvari, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, izdelavo visokih gred in kompostnikov, itd.

Lesena macesnova deska | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: Skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina deske: 20 mm
Širina deske: 95mm
Dolžina deske: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Macesnove deske so dobavljive v 3 različnih dolžinah.

  • Lesena macesnova deska sibirski macesen BC kakovost 20/95 3 m (300cm)
  • Lesena macesnova deska sibirski macesen BC kakovost 20/95 4 m (400cm)
  • Lesena macesnova deska sibirski macesen BC kakovost 20/95 5,1 m (510cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene deske BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30 %) in lesene letve kakovosti C (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Macesnove deske drugih dimenzij