Znižana cena!
Smrekove deske, skobljane, 40x146, AB, 4m Povečaj

Smrekove deske, skobljane, 40x146, AB, 4m

T37000270


Smrekove deske so primerne za izdelavo lesenih ograj, manjših brunaric, balkonov, lesenih fasad in drugo rabo. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 32,16 z DDV

-5%

€ 33,86 z DDV

Več podatkov

Smrekova deska| AB kakovost, 40mm x 146mm x 4000 mm

Smrekova deska 40x146 je v namenjena široki uporabi kot mizarski les in les za domače mojstre, ki v prostem času radi ustvarjajo iz lesa. Lahko se uporabi tudi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže in številne druge stvari, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, lesenih ograj, izdelavo visokih gred in kompostnikov, itd.

Smrekova deska | Tehnični podatki

Les: Smreka
Kakovost lesa: AB
Obdelava: Skobljano štiri-stransko
Debelina deske: 40 mm
Širina deske: 146mm
Dolžina deske: 4000mm
Vlažnost lesa: 13% +/- 2%

Smrekove deske 40x146 AB so dobavljive v dolžini:

  • Lesena smrekova deska AB kakovost 40/146 4 m (400cm)

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito! Kakovost lesene deske AB pomeni, da les sestavljajo lesene letve kakovosti A (do 30 %) in lesene letve kakovosti B (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti AB tudi realno razmerje med letvami kakovosti A in B.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Drugi izdelki v isti kategoriji