Akumulatorski pihalnik Husqvarna 340iBT

Ni na voljo

Nahrbtni akumulatorski pihalnik Husqvarna 341iBT je izredno zmogljiv pihalnik, ki je zelo dobro uravnotežen in zato je dolgotrajno delo z njim udobno.

Cena ne vključuje akumulatorja in polnilne postaje.

499,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 340iBT

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 340iBT  | Tehnični podatki

Vrsta akumulatorja: Li-ion
Napetost akumulatorja: 36 V
Hitrost zraka: 52 m/s
Teža brez baterije: 6,3 kg

Akumulatorski pihalniki Husqvarna so v prvi vrsti namenjeni razpihovanju zunanjih površin in odstranjevanju listja, vejevja in drugega materiala s površin, ki jih čistimo. Hkrati pa so zaradi svoje moči in okretnosti uporabni tudi za čiščenje strojev, hlevov in notranjosti večjih objektov.

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 340iBT ima enostaven vklop s pritiskom na gumb. Pihalnik je opremljen s funkcijo boost power, ki da pihalniku dodatno moč ko jo potrebujete. Zaradi tihega delovanja, ga lahko uporabljate tudi v najbolj poseljenih naseljih. Enojni oprtnik ima priložen.

Dve reži za BLi akumulatorje, ki samodejno preklapljata med vstavljenima akumulatorjema, da lahko vi samo brezskrbno delate dokler se akumulatorji ne izpraznijo.

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 340iBT  | Dimenzije

Teža brez baterije: 6,3 kg
Širina: 55 cm
Višina: 60 cm
Dolžina: 144 cm

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 525iB

Nizek nivo hrupa

Zelo tiho delovanje v primerjavi z standardnimi pihalniki pomeni, da je stroj mogoče uporabljati tudi na javnih in zasebnih območjih, ki so za hrup bolj občutljiva.

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 525iB

Izjemna ergonomija

Vrhunska ergonomija pihalnika Husqvarna 525iB, h kateri pripomorejo izjemna uravnoteženost, nizka skupna teža, udobni ročaji ter enostavno krmiljenje, za vas pomeni manjšo utrujenost, daljše intervale dela in večjo učinkovitost.

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 525iB

Širok nabor dodatne opreme

Za še večjo učinkovitost in manjše napore vam Husqvarna nudi pester nabor dodatne opreme, od oprtnikov, dodatnih baterij, …

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 525iB

Brezkrtačni motor

Pihalnik Husqvarna 525iB je opremljen z brezkrtačnim motorjem, ki pri svoji nizki teži zagotavlja ogromno navora in moči za brezhibno opravljeno delo in nizke stroške vzdrževanja.

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 340iBT je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 2,5 kg
Dimenzije 90 × 12 × 27 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akumulatorski pihalnik Husqvarna 340iBT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja