Akumulatorski pihalnik Husqvarna 536LiB

7393080652522


Akumulatorski pihalnik Husqvarna 536lib je pihalnik, namenjen profesionalni uporabi. Odlikujejo ga zmogljiv motor, tiho delovanje in lahka uporaba.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 379,05 z DDV

-5%

€ 399,00 z DDV

Več podatkov

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 536LiB

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 536LiB | Tehnični podatki

Vrsta akumulatorja: Li-ion
Napetost akumulatorja: 36 V
Čas delovanja baterije z varčevanjem: 21 min
Hitrost zraka: 48 m/s
Teža: 2,4 kg

Akumulatorski pihalniki Husqvarna so v prvi vrsti namenjeni razpihovanju zunanjih površin in odstranjevanju listja, vejevja in drugega materiala s površin, ki jih čistimo. Hkrati pa so zaradi svoje moči in okretnosti uporabni tudi za čiščenje strojev, hlevov in notranjosti večjih objektov.

Akumulatorski pihalnik Husqvarna 536 LiB je dobro uravnotežen in ergonomsko oblikovan pihalnik, zato je rokovanje in delo z njim hitro in nenaporno. Opremljen je s tempomatom in funkcijo boost power za reguliranje moči delovanja.

Majhna teža, ergonomski ročaj in številni dodatki, ki so za ta stroj na voljo pomenijo, da je stroj primeren tako za domačo rabo, kot za profesionalno urejanje okolice.
Za pihalnik je ustrezen eden od akumulatorjev Husqvarna, ki ga lahko uporabljate tudi za druge električne naprave Husqvarna.

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 536LiB | Dimenzije

Teža: 2,40 kg
Širina: 12 cm
Višina: 27 cm
Dolžina: 90 cm

AKUMULATORSKI PIHALNIK HUSQVARNA 536LiB je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Druge akumulatorske naprave in oprema