Motorna kosa Husqvarna 545RXT

7391883534229

Motorna kosa Husqvarna 545 RXT je zmogljivejša motorna kosa, namenjena tako vsestranski domači kot profesionalni uporabi. Zmogljiv in vzdržljiv motor ter številni tehnično dovršeni dodatki vam bodo omogočili hitro in učinkovito košnjo tudi večjih in bolj razgibanih terenov.

1.259,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna kosa Husqvarna 545 RXT

Motorna kosa Husqvarna 545 RX je zmogljivejša motorna kosa, namenjena tako vsestranski domači kot profesionalni uporabi. Zmogljiv in vzdržljiv motor ter številni tehnično dovršeni dodatki vam bodo omogočili hitro in učinkovito košnjo tudi večjih in bolj razgibanih terenov.

Motorna kosa Husqvarna z močnim 45,7 kubičnim motorjem spada v razred srednje močnih motornih kos. Več kot zmogljiva za domača, vrtna opravila, bo svoje delo brezhibno opravila tudi pri večjih obremenitvah in profesionalni uporabi.

Motor je X-Torq®, E-TECH®, kar pomeni, da pri brutalni moči, ki vam je pri delu na voljo, še vedno porabi manj bencina in posledično izpušča v zrak manj škodljivih emisij. Popolnoma nova motorna kosa na tržišču ima z naprednim motorjem odlično razmerje moč/teža, zato je delo z njo še bolj učinkovito in hitro.
Za lažjo upravljanje motorne kose bo poskrbel ergonomski oprtnik Balance 35, ki težo enakomerno razporeja med ramena, prsi in hrbet.

MOTORNA KOSA HUSQVARNA 545 RXT | Tehnični podatki

Prostornina valja: 45,7 cm3
Moč motorja: 2,1 kW

MOTORNA KOSA HUSQVARNA 545 RXT | Dimenzije

Teža: 8,6 kg

MOTORNA KOSA HUSQVARNA 545 RXT je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 7 kg
Dimenzije 30 × 150 × 40 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna kosa Husqvarna 545RXT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja