Rider kosilnica Husqvarna R 214TC

7393089186608


Zmogljiv rider R 214TC z dvovaljnim motorjem, zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip ali izmetom nazaj. Rider Husqvarna R 214TC je posebej primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji.

Cena vključuje kosišče Combi 94 s tremi noži.

Več podatkov

Dobava 2-3 dni
Cena na kos

€ 3.533,00 z DDV

-€ 1.466,00

€ 4.999,00 z DDV

Več podatkov

Rider Husqvarna R 214TC

Rider Husqvarna R 214TC je učinkovit in zmogljiv rider primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobnost pri vožnji.

Zaradi edinstvenega zglobnega krmiljenja in spredaj nameščene kosilne enote vam rider Husqvarna R 214TC nudi dostopnost v najmanjši kotiček in odličen pregled nad delovnim okoljem. Posebnost riderja je tehnologija za zmanjševanje hrupa, s čimer se poveča moč motorja in zagotovi dodatna zmogljivost.

husqvarna-riderji-lastnosti_0005_6.jpg

Krmiljenje zadnje preme

Model R 214 TC ima vgrajen sistem krmiljenja zadnje preme, kar daje stroju odlično okretnost in natančnost pri krmiljenju. Kljub velikosti tako rider postane izjemno vodljiv in primeren tudi za košnjo trat nepravilnih oblik in z veliko ovirami.

husqvarna-riderji-lastnosti_0023_24.jpg

Enostaven zagon motorja

Rider R 214TC zaženemo enostavno, brez čoka. Le obrnemo ključ in stroj je že pripravljen za delo. V dežju, snegu, na mrazu ali v vročini - vseh vremenskih pogojih bo motor stekel brez problema, vi pa boste lahko pričeli z vašimi opravili.

husqvarna-riderji-lastnosti_0014_15.jpg

Optimalno nameščena kosilna glava

Kosilna glava je nameščena daleč spredaj, kar daje, še posebej v kombinaciji s krmiljenjem zadnje preme, odlično uporabnost - z njim boste lahko natančno in hitro dostopali tudi do najbolj skritih kotičkov vaše trate.

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-10.jpg

Kosilna enota Combi

Combi kosilna enota vam omogoča izbiro med dvema načinoma košnje. BioClip košnja je namenjena revitalizaciji trate in gnojenju, košnja z izmetom nazaj pa košenju veišje trave in spravilu le-te.

RIDER HUSQVARNA R 214TC | Lastnosti

- krmiljenje zadnje preme (premikanje koles pod zadnjim delom stroja)
- spredaj nameščena kosilna enota
- kosilna enota Combi (izbirate lahko med BioClip ali izmetom nazaj)
- kosilna enota s tremi noži
- udoben delovni položaj
- enostavno dostopne krmilne enote
- lahko dostopna mesta za vzdrževanje
- priročno držalo za napitke
- rezila se vključijo samodejno, ko se spusti kosilna enota
- vsestranski zaradi drugih priključkov
- števec delovnih ur
- hidrostatični menjalnik krmiljen s pedali
- lahko dostopna ročica za nastavitev višine košnje
- motor nameščen zadaj (boljši pregled nad delovnim okoljem)
- nihajna zadnja os

RIDER HUSQVARNA R 214TC | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
:
9,9 kW
Tip menjalnika:
hidrostatični
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje:
BioClip/izmet zadaj
Širina košnje: 
94 cm
Prostornina rezervoarja goriva
:
12 l
Višina košnje: 
25-75 mm
Vklop rezil: 
samodejno
Osnovna višina stroja: 
107 cm
Osnovna dolžina stroja: 
223 cm
Osnovna širina stroja: 
100 cm
Teža: 
244 kg

 

Rider Husqvarna R 214TC je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Drugi riderji in traktorji Husqvarna

 • Zmogljiv rider R 216T AWD s pogonom na vsa kolesa, zagotavlja prvovrstne rezultate košnje, z BioClip sistemom ali izmetom nazaj. Rider Husqvarna R 216T AWD je posebej primeren za uporabnike, ki zahtevajo visoko učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji. Cena ne vključuje kosišča. Cena kosilne enote širine 103 cm: 892€

  € 3.746,00 € 5.299,00
  Reduced price!
 • Zmogljiv rider R 316TsX AWD s pogonom na vsa kolesa, zagotavlja prvovrstne rezultate košnje, z BioClip sistemom ali izmetom nazaj. Rider Husqvarna R 316TsX AWD je posebej primeren za uporabnike, ki zahtevajo visoko učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji. Cena ne vključuje kosišča. Kosilna enota širine 94 cm: 901€ Kosilna enota širine 103 cm: 884,53€

  € 5.823,00 € 7.899,00
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor za obdelavo manjših in srednje velikih trat in druga dela okrog hiše. Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je eden manjših traktorjev v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost, ki vam omogočata košenje tudi ožjih...

  € 1.979,10 € 2.199,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje. Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga...

  € 2.429,09 € 2.698,99 -10%
  Reduced price!