Električno orodje | Lesoteka Trgovine

V kategoriji električno orodje predstavljamo električne naprave za delo doma, na vrtu, v sadovnjaku, v vinogradu, itd. Program obsega tudi profesionalno električno orodje za intenzivno in poklicno rabo.

Program v spletni trgovini vseskozi bogatimo in dopolnjujemo. Spremljajte vse novosti in akcije tako, da se prijavite na e-novice. V kolikor kakšnega dela, ki ga iščete, ni na zalogi oziroma v ponudbi, nas pokličite na mobilno številko 041 / 228 450 in skupaj bomo za vas našli najboljšo rešitev!

ELEKTRIČNO ORODJE 45 izdelkov.

Razvrsti po: A - Ž Ž - A Cenejši naprej Dražji naprej

Podkategorije

  • Baterije in polnilne...

    Baterije in polnilne postaje za električno orodje Husqvarna

    Za električne naprave in orodje Husqvarna so vam na voljo dodatni akumulatorji in polnilne postaje. Program električnega vrtnega orodja Husqvarna je oblikovan tako, da lahko baterije uporabljate na večini strojev. Dodaten akumulator bo zagotovil neprekinjeno daljše delo, saj se bo med rabo ene, druga baterija polnila.

    Program v spletni trgovini vseskozi bogatimo in dopolnjujemo. Spremljajte vse novosti in akcije tako, da se prijavite na e-novice. V kolikor kakšnega dela, ki ga iščete, ni na zalogi oziroma v ponudbi, nas pokličite na mobilno številko 041 / 228 450 in skupaj bomo za vas našli najboljšo rešitev!