Akumulatorski višinski obrezovalnik Husqvarna 120iTK4-P

Ni na voljo

Husqvarna 120iTK4-P akumulatorski višinski obrezovalnik, kateri združuje zmogljivosti bencinskega stroja z ničelnimi neposrednimi emisijami in tihim delovanjem.

359,00 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

Na zalogi

Pošlji povpraševanje

Akumulatorski višinski obrezovalnik Husqvarna 120iTK4-P

Teleskopski baterijski višinski obrezovalnik Husqvarna 120iTK4-P z dobro zmogljivostjo rezanja in ničelnimi neposrednimi emisijami. Teleskopska cev omogoča doseg do 4 m. Funkcija teleskopa pa omogoča enostavno in hitro prilagoditev dolžine. Kljub temu, da gre za daljši stroj, je shranjevanje in transportiranje enostavno, saj se višinski obrezovalnik lahko razstavi na dva dela.

S funkcijo savE™ bo vaš baterijski obrezovalnik porabil manj energije, zato boste lahko z naredili še več. Ergonomsko oblikovan ročaj za večje udobje in enostaven dostop do krmilnih ročic.

Majhni stroški vzdrževanja zaradi manj potrošnega materiala, ki bi ga bilo potrebno vložiti v motorne žage, ter elektronsko nadzorovan pogonski sistem pomeni manj zaustavitev in manjše operativne stroške. S priborom in dodatno opremo za akumulatorske oziroma baterijske stroje Husqvarna pa boste lahko delo opravili še hitreje in bolj učinkovito. Poleg tega je 36 V Li-ion akumulator izdelan za zahtevno, dolgotrajno in profesionalno rabo ter ustreza vsem ročno vodenim baterijskim strojem. Isto baterijo, ki jo uporabite z vašim baterijskim obrezovalnikom Husqvarna, lahko uporabite tudi v na primer baterijskem trimerju Husqvarna, baterijskih škarjah za živo mejo Husqvarna.

Akumulatorski višinski obrezovalnik Husqvarna 120iTK4-P | Tehnične lastnosti

Tip akumulatorja: Li-Ion
Napetost (V): 36 V
Tip motorja: BLDC (brez krtačk)
Dolžina meča na žagi: 25 cm / 10″
Priporočljiva dolžina meča, najmanj-največ (cm): 25
Pogonski korak, cole: 1/4″, 1.3
Hitrost verige pri največji moči (m/s): 10 m/s
Teža (brez rezalne opreme): 4.1 kg
Moč zvoka, zajamčena LWA: 93 dB (A)
Primerljiv nivo tresljajev (ahv, eq) sprednji/zadnji ročaj (m/s²): 1.1/1.2

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akumulatorski višinski obrezovalnik Husqvarna 120iTK4-P”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja