PAROPREPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASSIC LIGHT

9991739

Paropropustna folija Riwega USB CLASSIC LIGHT je vododporna folija z zelo dobro prepustnostjo vodne pare. Paroprepustna folija ima vrhnjo in spodnjo plast iz netkane tkanine iz polipropilena.

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

143,66 EUR

PAROPREPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASSIC LIGHT

Paropropustna folija Riwega USB CLASSIC LIGHT je vododporna folija z zelo dobro prepustnostjo vodne pare. Paroprepustna folija ima vrhnjo in spodnjo plast iz netkane tkanine iz polipropilena visoke teže. Plasti ščitita srednji mikroporozni film iz polipropilena UV 10. Tri plasti so med seboj povezane in toplotno varjene.

S 155 g/m2 je paroprepustna folija USB Classic Light najlažja paroprepustna folija za uporabo na strehah (po normi UNI le za naklone večje od 30 %), poleg tega spada med najtežje in najrobustnejše stenske folije, kjer se uporablja kot obloga.

Koncepti zaščite in tesnjenja strehe veljajo tudi za zaščito sten. V tem primeru je bistvenega pomena, da je folija prezračevalna. Stena na zunanji strani mora torej biti ravno tako zaščitena s paroprepustno in vodoodporno folijo. USB CLASSIC LIGHT je stenska paroprepustna in vodoodporna folija z dovolj veliko težo na enoto površine, zato je dovolj močna ter odporna proti mehanskim obremenitvam in trganju. Ščiti tudi pred vetrom.

 

USB Classic Light / USB Classic Light TOP SK

Material: PP.PP.PP

Film microporoso: UV 10

Teža (g/m²): 155

Gostota (kg/m³): 388

Debelina (mm): 0,4

Širina (mm): 1500 cm

Dolžina (m): 50 m

Teža role (kg): 12 kg

Dodatne informacije

Teža 12 kg
Dimenzije 15 × 150 × 15 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAROPREPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASSIC LIGHT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja