PAROPROPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASIC
PAROPROPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASIC
180,26  Dodaj v košarico

PAROPROPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASIC

T33200099

Paropropustna folija Riwega USB CLASSIC je vododporna folija z zelo dobro prepustnostjo vodne pare. Paroprepustna folija ima vrhnjo in spodnjo plast iz netkane tkanine iz polipropilena UV 10.

180,26 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

75 na zalogi

PAROPREPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASIC

Paropropustna folija Riwega USB CLASSIC je vododporna folija z zelo dobro prepustnostjo vodne pare. Paroprepustna folija ima vrhnjo in spodnjo plast iz netkane tkanine iz polipropilena visoke teže. Plasti ščitita srednji mikroporozni film iz polipropilena UV 10. Tri plasti so med seboj povezane in toplotno varjene.

Mikroporozen film UV 10 je UV-odporen in v kombinaciji z vrhnjo plastjo, obdelano s postopkom UV-stabilizacije netkane tkanine, naredi  paroprepustno folijo USB CLASSIC močno UV-stabilna, tako da lahko dalj časa izpostavljena sončni svetlobi, kar daje možnost kasnejše postavitve strešne kritine. V tem primeru lahko odkrito folijo izpostavimo za 4 mesece.

Velika teža na enoto površine (185 g/m²) je zagotovilo, da je paroprepustna folija odlična za kakovostne strehe po veljavnih normativih. Predstavlja zanimivo kombinacijo med ceno in kakovostjo.

 

USB Classic

Material: PP.PP.PP

Film microporoso: UV 10

Teža (g/m²): 185

Gostota (kg/m³): 343

Debelina (mm): 0,54

Širina (mm): 1500 cm

Dolžina (m): 50 m

Teža role (kg): 14 kg

Dodatne informacije

Teža 14 kg
Dimenzije 15 × 150 × 15 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAROPROPUSTNA FOLIJA RIWEGA USB CLASIC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja