Gozdarske hlače Husqvarna Technical na pas
Gozdarske hlače Husqvarna Technical na pas
326,30 293,67  Izberite možnosti

Gozdarske hlače Husqvarna Technical na pas

Ni na voljo

Dopasne gozdarske hlače Husqvarna Technical 20A so zaščitne hlače v modernem designu z oprijetim prileganjem. Zaščitne hlače Husqvarna Technical 20A so izdelane iz 4-way stretch materiala, na izpostavljenih mestih ojačane z zelo odpornima aramidom in corduro in opremljene z mnogo uporabnimi dodatki.

293,67 EUR

326,30 EUR
Vaš prihranek: 32,63 EUR
Rok dobave: 1-3 delovne dni

Gozdarske hlače Husqvarna Technical na pas

Gozdarske hlače Husqvarna Technical 20A so zaščitne hlače modernega designa z oprijetim prileganjem. Za največje udobje in ergonomijo so hlače izdelane iz stretch materiala, ki je raztegljiv v 4-smeri. Na najbolj izpostavljenih so hlače mestih so ojačane z aramidom in corduro. Odprtine za zračenje z zadrgami na zadnjem delu hlačnic za udobno delo v dolgih delovnih dneh. Fluorescento oranžna na sprednjem delu hlačnic, veliki odsevni ologotipi in odsevni trakovi na zadnjem delu hlačnic za boljšo vidljivost v mraku in temi. Dva žepa spredaj, en zadaj, en na levi hlačnici in žep za meter, ki ga je pred uporabo potrebno odparati. Predupognjena kolena za večje udobje in svobodo pri gibanju. Dopasni model hlač je na voljo tudi z +10 cm daljšimi hlačnicami.

Zaščita pred urezom: Razred 1 (20 m/s)
Prilagajanje: Ohlapno
Euro test: (EN) 381
Zaščita pred vplivi okolja: Vodoodporne in odporne proti vetru

GOZDARSKE HLAČE TECHNICAL NA PAS | Glavne značilnosti in prednosti

  • ojačitve na kolenih
  • ojačitev okoli gležnjev
  • pred upognjena kolena
  • raztegljiv material na sprednjem zgornjem delu hlač
  • prezračevalne zadrge na zadnjem delu hlač
  • žep na levi strani
  • tkanina Cordura na kolenskem delu
  • zaščita pred urezom 1 (20 m/s)
  • euro test (381)

GOZDARSKE HLAČE

Varnostni standardi narekujejo pri uporabi strojev z ostrimi vrtečimi se deli še posebno pozornost in skrb za varnost. Pri igrajo pomembno vlogo tudi ustrezna zaščitna oblačila, zaščitna obutev in druga zaščitna oprema. Gozdarske hlače ščitijo noge, ki so fizično najbližje meču motorne žage in rotirajoči se verigi, zato jim je potrebno ob čeladi posvetiti veliko pozornosti. Najvišjo zaščito nudijo protiurezne gozdarske hlače, katerih zaščito označuje posebna lestvica proti-urezne odpornosti. Razdeljena je v 4 razrede, ki označujejo hitrost verige, pri kateri hlače dajejo zaščito.

Razred (največja hitrost verige)

Razred 0 (16 m/s)
Razred 1 (20 m/s)
Razred 2 (24 m/s)
Razred 3 (28 m/s)

Prilagodite gozdarske hlače vašemu delu

Vsaka motorna žaga ima hitrost verige navedeno v tehničnih podatkih. Pri nakupu gozdarskih hlač je potrebno upoštevati še druge dejavnike, ki bodo vplivali na to, kako se bomo v hlačah počutili. Višji kot je razred, boljša in dražja je zaščita, a hkrati to pomeni, debelejši material, ki je težji in bolj topel. V praksi bi pomenilo, da boste za obrezovanje vej spomladi vsekakor izbrali lažje hlače, kot za resno zimsko delo v gozdu. Prilagodite si oblačila svojim trenutnim potrebam in delo v gozdu in izberite gozdarske hlače, ki bodo kos nalogam, a hkrati ne preveč robustne, da bi vam oteževale delo.

Dodatne informacije

Teža 0,8 kg
Dimenzije 30 × 20 × 5 cm
Velikost: Izberi možnost

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gozdarske hlače Husqvarna Technical na pas”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja