Grelni brezrokavnik

Ni na voljo

Grelni brezrokavnik je izredno mehak in topel brezrokavnik, s svojimi štirimi grelnimi elementi in grelnikom za vrat pa je primeren tudi za najnižje temperature.

 

 

 

17,49 EUR

24,99 EUR
Vaš prihranek: 7,50 EUR
Rok dobave: 1-3 delovne dni

Grelni brezrokavnik je izredno mehak in topel brezrokavnik, s svojimi štirimi grelnimi elementi in grelnikom za vrat pa je primeren tudi za najnižje temperature. Ima gumb z LED osvetlitvijo, s katerim lahko prilagodite temperaturo brezrokavnika. Izberite lahko med tremi grelnimi stopnjami, kar pomeni, da vas bo brezrokavnik vedno ščitil pred mrazom. Brezrokavnik ima dodatno, toplo plast iz bombaža, kar pomeni, da vas bo prijetno grel ves dan.

LASTNOSTI:

  • Slog: Brezrokavnik vam bo s svojimi 4 grelnimi elementi nudil odlično zaščito proti nizkim temperaturam
  • Lahek in pralen: Prijeten in koži prijazen material. Lahko ga nosite tudi pod oblačili. Brezrokavnik vas bo prijetno grel tudi v najhujšem mrazu. Možnost ročnega pranja!
  • Načini uporabe: Brezrokavnik lahko uporabljate tudi v pisarni. Če ste ljubitelji športov, kot so npr. plezanje, smučanje ali ribolov, je grelni brezrokavnik točno tisti, kar potrebujete. S tem brezrokavnikom vas ne bo nikoli zeblo.
  • Grelni brezrokavnik je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov: Zaradi lahke spominske pene in Lycre je brezrokavnik mehak in neizmerno udoben. Vgrajeni grelni elementi se hitro segrejejo, pospešijo krvni obrok in blažijo bolečine v mišicah, ramenih in hrbtu.

Dodatne informacije

Velikost: Izberi možnost

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelni brezrokavnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja