Gozdarske hlače Husqvarna Classic na pas
Gozdarske hlače Husqvarna Classic na pas
133,60 120,24  Izberite možnosti

Gozdarske hlače Husqvarna Classic na pas

Ni na voljo

Gozdarske hlače za gozdarje Husqvarna Classic 20A z veliko kakovostnimi detajli so vodoodporne in odporne proti vetru. Odlična zaščita proti urezu jih v topogledni lestvici uvršča v razred 1.

120,24 EUR

133,60 EUR
Vaš prihranek: 13,36 EUR
Rok dobave: 1-3 delovne dni

Gozdarske hlače Husqvarna Classic 20a na pas

Moderne gozdarske hlače Husqvarna Classic 20A z veliko kakovostnimi detajli, kot so odsevni logotipi, elastičen pas z dvema žepoma spredaj, enim zadaj, odprtine za zračenje z zadrgami na zadnjem delu hlačnic in žep za meter na hlačnici. Zaščitne hlače se dobavljajo z zašitim žepom za meter, ki ga je pred uporabo treba odparati.

GOZDARSKE HLAČE CLASSIC NA PAS | Glavne značilnosti in prednosti

  • prezračevalne zadrge
  • zaščita pred urezom razred 1 (20 m/s)
  • euro test (381)

GOZDARSKE HLAČE

Varnostni standardi narekujejo pri uporabi strojev z ostrimi vrtečimi se deli še posebno pozornost in skrb za varnost. Pri igrajo pomembno vlogo tudi ustrezna zaščitna oblačila, zaščitna obutev in druga zaščitna oprema. Gozdarske hlače ščitijo noge, ki so fizično najbližje meču motorne žage in rotirajoči se verigi, zato jim je potrebno ob čeladi posvetiti veliko pozornosti. Najvišjo zaščito nudijo protiurezne gozdarske hlače, katerih zaščito označuje posebna lestvica proti-urezne odpornosti. Razdeljena je v 4 razrede, ki označujejo hitrost verige, pri kateri hlače dajejo zaščito.

Razred (največja hitrost verige)

Razred 0 (16 m/s)
Razred 1 (20 m/s)
Razred 2 (24 m/s)
Razred 3 (28 m/s)

Prilagodite gozdarske hlače vašim potrebam in delu

Vsaka motorna žaga ima hitrost verige navedeno v tehničnih podatkih. Pri nakupu gozdarskih hlač je potrebno upoštevati še druge dejavnike, ki bodo vplivali na to, kako se bomo v hlačah počutili. Višji kot je razred, boljša in dražja je zaščita, a hkrati to pomeni, debelejši material, ki je težji in bolj topel. V praksi bi pomenilo, da boste za obrezovanje vej spomladi vsekakor izbrali lažje hlače, kot za resno zimsko delo v gozdu. Prilagodite si oblačila svojim trenutnim potrebam in delo v gozdu in izberite gozdarske hlače, ki bodo kos nalogam, a hkrati ne preveč robustne, da bi vam oteževale delo.

Dodatne informacije

Teža 0,8 kg
Dimenzije 20 × 30 × 5 cm
Velikost: Izberi možnost

, , , , , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gozdarske hlače Husqvarna Classic na pas”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja