Znižana cena!
GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1250x24 mm, GL/MR Povečaj

GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1250x24 mm, GL/MR

T33000066


Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča se uporablja predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, zabojnikov, avtomobilskih prikolic ...).

Več podatkov

Dobava 2-3 dni
Cena na kos

€ 154,37 z DDV

-5%

€ 162,50 z DDV

Več podatkov

GRADBENA PLOŠČA T-FIX GL/MR, 24 mm

Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča se uporablja predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, zabojnikov, avtomobilskih prikolic ...). Gradbene plošče so vodoodporne in so namenjene uporabi v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.
Gradbene plošče se uporabljajo v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje. Ob pravilnem skladiščenju in uporabi omogočajo večkratno uporabo.
Gradbene plošče lahko razrežemo, vendar pa je treba pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.
Gradbene vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže, s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma. 

Debelina: 24 mm

Dimenzija: 2500 × 1250 mm

Drugi izdelki v isti kategoriji