GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1250x30 mm, GL/MR

T33000072

Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča se uporablja predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, zabojnikov, avtomobilskih prikolic …).

213,50 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

GRADBENA PLOŠČA T-FIX GL/MR 30 mm

Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča uporablja se predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, kontejnerjev, avtomobilskih prikolic,…). Gradbene plošče so vodoodporne in so namenjene za uporabo v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.
Gradbene plošče se uporabljajo v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje. Ob pravilnem skladiščenju in uporabi omogočajo gradbene plošče večkratno uporabo.
Gradbene plošče lahko razrežemo, vendar pa je potrebno pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.
Gradbene vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma. 

Debelina: 30 mm

Dimenzija: 2500 × 1250 mm

Dodatne informacije

Teža 65,625 kg
Dimenzije 125 × 250 × 3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1250x30 mm, GL/MR”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja