GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1500x18 mm, GL/MR IZDELEK DO NADALJNEGA NI DOBAVLJIV

T33000064

Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča se uporablja predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, zabojnikov, avtomobilskih prikolic …).

92,73 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

GRADBENA PLOŠČA T-FIX GL/MR, 18 mm

Gradbena vezana plošča T-FIX je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Gradbena plošča se uporablja predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, zabojnikov, avtomobilskih prikolic …). Gradbene plošče so vodoodporne in so namenjene uporabi v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.
Gradbene plošče se uporabljajo v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje. Ob pravilnem skladiščenju in uporabi omogočajo večkratno uporabo.
Gradbene plošče lahko razrežemo, vendar pa je treba pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.
Gradbene vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže, s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma. 

Debelina: 18 mm

Dimenzija: 2500 × 1500 mm

Dodatne informacije

Teža 47,25 kg
Dimenzije 150 × 250 × 1,8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GRADBENA PLOŠČA T-FIX, 2500x1500x18 mm, GL/MR IZDELEK DO NADALJNEGA NI DOBAVLJIV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja