KONSTRUKCIJSKI LES 125 izdelkov.

Razvrsti po: A - Ž Ž - A Cenejši naprej Dražji naprej

Podkategorije

 • LESENI TRAMOVI

  V Lesoteka trgovinah dobavljamo lesene tramove različnih lesnih vrst. Smrekovi tramovi in tramiči so z lastne žage in so na voljo v številnih dimenzijah in kakovostnih razredih. Dobavljamo tudi tramove iz sibirskega macesna, po predhodnem dogovoru pa so dobavljivi tudi tramovi alpskega macesna.

 • LEPLJENI NOSILCI

  Macesnovi ali smrekovi lepljeni nosilci so na voljo so na voljo le po naročilu. Pokličite nas na tel.: +386 041 22 84 50 ali nam pošljite sporočilo na info@lesoteka-trgovine.si ter nam zaupajte vaše želje in zahteve. Skupaj bomo našli primerno rešitev za Vas.

 • DESKE

  Na zalogi imamo številne lesene deske, različnih vrst, kakovosti in dimenzij. Lesene deske so dobavljive v dolžinah 3m, 4m in 5m. Na voljo so smrekove in macesnove deske v vseh kakovostih, od gradbene do najboljše TOP-VEH. Preverite zaloge in nas, v kolikor ne najdete želene vrste desk, pokličite na tel.: +386 041 22 84 50 ali nam pošljite sporočilo na info@lesoteka-trgovine.si. Skupaj bomo našli primerno rešitev za Vas.

 • LESENE LETVE

  Na zalogi imamo veliko količino lesenih letev, različnih vrst, kakovosti in dimenzij. Letve so dobavljive v dolžinah 3m, 4m in 5m. Na voljo so smrekove in macesnove letve v vseh kakovostih, od gradbene do najboljše TOP-VEH. Preverite zaloge in nas, v kolikor ne najdete želene vrste letev, pokličite na tel.: +386 041 22 84 50 ali nam pošljite sporočilo na info@lesoteka-trgovine.si. Skupaj bomo našli primerno rešitev za Vas.

 • LESENI PLOHI

  Smrekovi plohi

  Smrekovi plohi so na voljo so na voljo le po naročilu. Pokličite nas na tel.: +386 041 22 84 50 ali nam pošljite sporočilo na info@lesoteka-trgovine.si ter nam zaupajte vaše želje in zahteve. Skupaj bomo našli primerno rešitev za Vas.