Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 20x70 AB, 5,1m
Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 20×70 BC, 4m
10,53  Dodaj v košarico

Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 20×70 BC, 4m

T38000381

Lesene macesnove letve za izdelavo lesene fasade moderne rombaste oblike. Macesnove deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja za komad. 

10,53 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

11 na zalogi

Lesene letve| sibirski macesen BC kakovost, 20mm x 70mm x 4000 mm

Lesene letve za lesene fasade 20×70 BC kakovosti so fasadne deske rombaste oblike. Lesene fasade iz teh letev odlikuje estetski videz na najvišjem nivoju, učinkovito odvajanje vode in odlična zračnost obenem. Letve, debeline 20 mm nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj so letve dovolj obstojne, hkrati pa je končna cena lesene fasade pri večjih površinah lahko občutno nižja. Fasadne deske so BC kakovosti, kar zagotavlja izjemno kakovost in konstantnost izgleda tako pri manjših kot večjih površinah.

Lesena letev iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: ROMB profil, skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina macesnove letve: 20 mm
Širina macesnove letve: 70mm
Dolžina macesnove letve: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Lesene letve so dobavljive v 2 različnih dolžinah.

  • Lesena macesnova deska sibirski macesen BC kakovost 20/145 4 m (400cm)
  • Lesena macesnova deska sibirski macesen BC kakovost 20/145 5,1 m (510cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene letve je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene letve BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30%) in lesene letve kakovosti C (do 70%). Praviloma je to tudi kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 50 kg
Dimenzije 9,5 × 400 × 2 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 20×70 BC, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja