Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24x55 AB - VEH, 4m
Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24×55 AB – VEH, 4m
18,73  Dodaj v košarico

Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24×55 AB – VEH, 4m

T38000304

Lesene letve za izdelavo lesene fasade moderne rombaste oblike. Macesnove deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

32kom (deske so osivele, ukrivljene..)
-50% popusta

slika je simbolična

Cena velja za komad. 

18,73 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

Na zalogi

Lesene letve| sibirski macesen AB-VEH kakovost, 24mm x 55mm x 4000 mm

Lesene letve za lesene fasade 24×55 AB-VEH kakovosti so fasadne deske rombaste oblike. Zaradi ozkih letev izgledajo lesene fasade iz teh letev zelo prefinjeno, posebno lepo z njimi izgledajo mali leseni objekti, kot so vrtne lesene hiše. Kot vse druge rombaste fasadne deske jih poleg izgleda odlikuje učinkovito odvajanje vode in odlična zračnost obenem. Letve, debeline 24 mm so zelo obstojne, zaradi razmeroma majhne širine letev pa imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Fasadne deske so AB-VEH kakovosti, kar zagotavlja izjemno kakovost in konstantnost izgleda tako pri manjših kot večjih površinah.

Lesena letev iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: AB-VEH
Obdelava: ROMB profil, skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina macesnove letve: 24 mm
Širina macesnove letve: 55mm
Dolžina macesnove letve: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Lesene letve so dobavljive v dolžinah:

  • Lesena letev sibirski macesen AB-VEH kakovost 24/55 4 m (400cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene letve je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene letve AB pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti A (do 30 %) in lesene letve kakovosti B (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti AB tudi realno razmerje med letvami kakovosti A in B.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 3,4584 kg
Dimenzije 5,5 × 400 × 2,4 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24×55 AB – VEH, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja