Deske za teraso, SIBIRSKI MACESEN 24×145 BC, 5,1m

T37000114

Lesene macesnove deske za lesene terase, debeline 24 mm in širine 145 mm. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja na komad. 

30,78 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Macesnove rebraste deske za lesene terase| sibirski macesen BC kakovost, 24mm x 145mm x 5100 mm

Macesnova obloga za lesene terase, 24×145 BC kakovosti so macesnove deske za zunanje talne obloge. Kakovostni razred BC pomeni več grč in smolnatosti ter trstičenja. Kot take so lesene terase iz desk BC kakovosti bolj primerne tam, kjer ljudje hodijo obuti.

Zaradi relativno nizke cene je zelo primerna za večje površine, kot so terase gostinskih lokalov. Dobro bodo služile tudi ob vrtnih hiškah, za izdelavo vrtnih poti in podestov, pa tudi visokih gred in kompostnikov. Deska je profilirana tako, da ima vzdolžne zareze po celi dolžini kar preprečuje zdrse, posebej ko so deske mokre in bolj spolzke.

Pri deskah BC kakovosti, še posebej če površine niso pokrite, priporočamo zaščitni sloj, ki jih najdete v kategoriji lesni premazi in barve za les.

Macesnove deske za teraso iz sibirskega macesna

Tehnični podatki

Les: sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: štiristransko skobljano ,posneti robovi, rebrast profil
Debelina deske: 24 mm
Širina deske: 145 mm
Dolžina deske: 5100 mm
Vlažnost lesa: 16 % +/- 2 %

Deske za lesene terase 24/145, BC so dobavljive v 3 različnih dolžinah:

  • deske za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 24/145, 3 m (300 cm)
  • deske za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 24/145, 4 m (400 cm)
  • deske za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 24/145, 5,10 m (510 cm)

Les sibirskega macesna

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste v Evraziji, saj pokriva širok pas od Finske do osrednje Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. Zaradi hladnega podnebja in vlažnih tal je les sibirskega macesna odpornejši proti mrazu in vlagi, zato ga pogosteje uporabljamo za lesene fasade, zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite kupljeni les kar najbolje izkoristiti s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in svojemu žepu prijazno ter odgovorno in naročite najprimernejše dolžine lesa!

Kakovost lesene deske BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30 %) in lesene letve kakovosti C (do 70 %). Praviloma je to pri kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in “hobi mojstrovalce”, naročen v spletni trgovini Lesoteka trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodatni razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje “Dodatno”.

Dodatne informacije

Teža 11,625 kg
Dimenzije 14,5 × 510 × 2,4 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Deske za teraso, SIBIRSKI MACESEN 24×145 BC, 5,1m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja