Deske za teraso, SIBIRSKI MACESEN, 32×115 mm, BC, 3m

T37000267

Lesene deske za lesene terase iz sibirskega macesna primerne za izdelavo teras, balkonov, vrtnih ograj. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno lesa.

Cena velja na komad.

17,98 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Macesnove gladke deske za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 32 mm x 115 mm x 3000 mm

Macesnove deske za lesene terase, 32 x 115 mm, kakovosti BC, so macesnove deske za zunanje talne obloge. Kakovostni razred BC pomeni več grč in smolnatosti ter trstičenja. Kot take so lesene terase iz desk kakovosti BC primernejše tam, kjer ljudje hodijo obuti. Zaradi relativno nizke cene so zelo primerne za večje površine, kot so terase gostinskih lokalov. Dobro bodo služile tudi ob vrtnih hiškah, za izdelavo vrtnih poti in podestov, visokih gred in kompostnikov.

Pri deskah kakovosti BC, še posebej če površine niso pokrite, priporočamo zaščitni sloj, ki ga najdete v kategoriji lesni premazi in barve za les.

Macesnove deske za teraso iz sibirskega macesna

Tehnični podatki

Les: sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: skobljano štiristransko, posneti robovi, gladek profil
Debelina deske: 32 mm
Širina deske: 115 mm
Dolžina deske: 3000 mm
Vlažnost lesa: 16 % +/- 2 %

Deske za lesene terase 32/1115, BC so dobavljive v 2 različnih dolžinah:

  • deska za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 32/115, 3 m (300 cm)
  • deska za lesene terase, sibirski macesen, kakovost BC, 32/115, 4 m (400 cm)

Les sibirskega macesna

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije, saj pokriva širok pas od Finske do osrednje Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. Zaradi hladnega podnebja in vlažnih tal je les sibirskega macesna odpornejši proti mrazu in vlagi in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in svojemu žepu prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene deske BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30 %) in lesene letve kakovosti C (do 70 %). Praviloma je to pri kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami obeh kakovosti.

Les za domačo uporabo in “hobi mojstrovalce”, naročen v spletni trgovini Lesoteka trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodatni razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje “Dodatno”.

Dodatne informacije

Teža 7,23 kg
Dimenzije 11,5 × 400 × 2,4 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Deske za teraso, SIBIRSKI MACESEN, 32×115 mm, BC, 3m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja