Znižana cena!
VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA LC 348V Povečaj

VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA LC 348V

7393080635983


Vrtna kosilnica Husqvarna LC 348V ni več v prodaji, ker jo je proizvajalec prenehal izdelovati. Oglejte si druge kosilnice v ponudbi.>

Vrtna kosilnica Husqvarna LC 348V je samohodna vrtna kosilnica, ki zahvaljujoč tehnologiji AFTech™ zagotavlja fantastične rezultate in čisto sliko košnje.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 578,55 z DDV

-5%

€ 609,00 z DDV

Več podatkov

VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA LC 348V

Vrtna kosilnica Husqvarna LC 348V ni več v prodaji, ker jo je proizvajalec prenehal izdelovati. Oglejte si druge kosilnice v ponudbi.>

Vrtna kosilnica Husqvarna LC 348V je samohodna vrtna kosilnica, ki zahvaljujoč tehnologiji AFTech™ zagotavlja fantastične rezultate in čisto sliko košnje. Nož vrtne kosilnice je zasnovan tako, da pri vrtenju ustvarja velik zračni tok navzgor. Ta zračni tok dvigne travo, da je lepo gladko in ravno pokošena. Nato ta tok porezano travo skozi kanal odnese v zbirno košaro. Ta sistem zelo učinkovito pobira travo in z njo polni košaro, zato lahko dolgo kosite brez prekinitev. Vrtne kosilnice Husqvarna LC 348V so robustno izdelane, da vzdržijo dolga leta rabe.

Ponaša se tudi z nadzorom vklopa pogona AutoWalk™ 2. S tem je delo udobno, hitrost košnje pa se prilagodi vašim potrebam in pogojem.

Motor Briggs & Stratton s funkcijo ReadyStart

Funkcija ReadyStart odpravlja potrebo po črpalki goriva in čoku. Sila na zagonsko vrvico je zmanjšana za 30 %, tako da je zagon zelo lahek.

AFTech™

AFTech™je edinstvena rešitev, pri kateri kosišče, rezilo in kanal zagotavljajo optimalen pretok zraka. To pomeni prvovrstne rezultate v vseh načinih košnje. Ko kosite s pobiranjem trave v košaro, se bo ta napolnila do vrha.

AutoWalk™ 2

Dvoročna prilagoditev hitrosti omogoča, da lahko hitrost prilagajate z obema rokama ali z vsako posebej. S tem se zagotavlja ergonomično delo in olajša košnja ob ograjah, zidovih ali okoli ovir.

Robustnost

Kosišče je iz enega kosa pločevine brez varjenih delov. Tak način proizvodnje zagotavlja odlično torzijsko trdnost, majhne tolerance, vzdržljivost in stabilnost.

Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs & Stratton

Pogonski sistem: AutoWalk™ 2

Načini košnje: Pobiranje/zadnji izmet

Širina košnje: 48 cm

Drugi izdelki v isti kategoriji

Drugi Husqvarna stroji za košenje

 • Zmogljiv rider R 214TC z dvovaljnim motorjem, zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip ali izmetom nazaj. Rider Husqvarna R 214TC je posebej primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji. Cena vključuje kosišče Combi 94 s tremi noži.

  € 3.533,00 € 4.999,00
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Robotska kosilnica Husqvarna 310 je zmogljiva robotska kosilnica za večje in bolj kompleksne travnate površine. Posebej primerna za košnjo do 1000 m2 velikih površin s klančinami do 40%. Robotska kosilnica Husqvarna 310 samodejno prehaja skozi ozke prehode. Ne samo to, v izogib nastanku kolesnic, skozi prehod vedno izračuna in ubere malenkost drugačno pot.

  € 1.363,12 € 1.549,00 -12%
  Reduced price!