Akumulatorska žaga Husqvarna 120i

7391736234566

Električna verižna žaga Husqvarna 120i je manjša električna verižna žaga, namenjena priložnostni uporabi. Primerna je za obrezovanje in žaganje dreves ter vej manjšega premera. Opremljena je z intuitivnimi stikali za vklop ter inercijsko zavoro verige za varno in hitro delo. 

260,23 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

ELEKTRIČNA VERIŽNA ŽAGA HUSQVARNA 120i

ELEKTRIČNA VERIŽNA ŽAGA HUSQVARNA 120i | Tehnični podatki

Vrsta akumulatorja: Li-ion
Napetost akumulatorja: 36 V
Hitrost verige: 11,5 m/s

Električna verižna žaga Husqvarna 120i je manjša električna verižna žaga, namenjena priložnostni uporabi. Primerna je za obrezovanje in žaganje dreves ter vej manjšega premera.

Opremljena je z intuitivnimi stikali za vklop ter inercijsko zavoro verige za varno in hitro delo. Dobro poznani brez-krtačni motor je opremljen s save funkcijo za daljše delovanje znotraj polnilnega cikla. Majhna teža, izjemna ergonomija in visoka zmogljivost pomenijo, da boste delo opravili hitro, natančno in z najmanj vloženega napora.

Električna verižna žaga Husqvarna 120i je kompatibilna z akumulatorji Husqvarna, ki jih lahko uporabljate tudi za druge električne naprave Husqvarna.

ELEKTRIČNA VERIŽNA ŽAGA HUSQVARNA 120i | Dimenzije

Teža: 3,00 kg
Dolžina meča: 30 cm

ELEKTRIČNA VERIŽNA ŽAGA HUSQVARNA 120i je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Dimenzije 60 × 22 × 22 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akumulatorska žaga Husqvarna 120i”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja