Motorna žaga Husqvarna 135

7391883699454


Motorna žaga Husqvarna 135 je lahka in učinkovita žaga za domačega uporabnika. Idealna je za uporabnike, ki iščejo motorno žago, ki je izjemno lahka za rokovanje in manevriranje.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 284,05 z DDV

-5%

€ 299,00 z DDV

Več podatkov

Motorna žaga Husqvarna 135

Motorna žaga Husqvarna 135 je lahka in učinkovita žaga za domačega uporabnika. Motorna žaga je idealna za uporabnike, ki iščejo motorno žago, ki je izjemno lahka za rokovanje in manevriranje. Motorno žago dodatno odlikuje motor X-Torq® z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih. Opremljena je s črpalko goriva in samodejnim povratnim stikalom stop za lahek zagon.

Tehnični podatki

Prostornina valja: 38cm³
Moč: 1,6 kW
Maksimalni navor: 2 Nm pri 6300 obr./min
Poraba goriva: 1,08 kg/h
Teža (brez rezalne garniture): 4,7 kg
Dolžina meča: 35-40 cm
Tip oljne črpalke: avtomatsko
Tip verige: H37
Tip verižnika: Prstan 6
Moč zvoka zajamčena: 114 dB(A)

*Cena vključuje ozko vpetje 14'' 3/8'' MINI

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-11.jpg

X-Torq

Motorno žago Husqvarna 135 odlikuje motor X-Torq z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih.

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-6.jpg

Air Injection

Centrifugalni sistem za čiščenje vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in daljše intervale med čiščenji zračnega filtra. Posledično pa tudi manjše stroške vzdrževanja.

motorna-zaga-husqvarna-572-xp-5.jpg

Hitro snemljiv zračni filter

Dodatek za lažje čiščenje in menjavo bo navdušil vse občasne uporabnike, ki si želijo enostavnega stroja za osnovna opravila.

motorna-zaga-husqvarna-572-xp-4.jpg

Ergonomski zadnji ročaj

Motorna žaga Husqvarna 135 ima izboljšan udoben ročaj z mehkimi vložki, ergonomsko oblikovanim vzvodom plina in asimetrijo.

Motorna žaga Husqvarna 135 je vrhunski izdelek svetovno znane priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja, tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna, vas bosta navdušila ter nadgradila z uporabnostjo in zanesljivostjo

Drugi izdelki v isti kategoriji

Primerljive motorne žage Husqvarna