Motorna žaga Husqvarna 562 XPG

7392930640382

Motorna žaga Husqvarna 562 XPG je razvita posebej za profesionalne gozdarje. Lahka a kompaktna motorna žaga ima odlično ergonomijo, hkrati pa jo odlikujeta moč in vzdržljivost. Motorna žaga ima ogrevan ročaj.

Številne tehnične rešitve in izboljšave delajo ta model resnično vsestransko uporaben in maksimalno učinkovit.

1.289,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Motorna žaga Husqvarna 562 XPG

Motorna žaga Husqvarna 562 XPG je razvita posebej za profesionalne gozdarje in izkušene lastnike gozdov. Odlikuje jo kompaktnost in zelo mala teža. Motorno žago dodatno odlikuje motor X-Torq® z manjšo porabo goriva in nižjimi emisijami, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim predpisom o izpušnih plinih. Opremljena je z velikim zračnim filtrom. Možnost namestitve meča do dolžine 28″ (70cm). Motorna žaga je zaradi svoje oblike primerna, za rokovanje v vseh delovnih situacijah. Ogrevani ročaji pri modelu 562 XPG

Tehnični podatki:

Prostornina valja: 59,8 cm³
Moč: 3,5 kW
Maksimalni navor: 3,65 Nm pri 8100 obr./min
Poraba goriva: 1,74 kg/h
Dolžina meča: 38-70 cm
Teža (brez rezalne garniture):  6,0 kg
Tip oljne črpalke: nastavljiv pretok
Tip verige: H42
Tip verižnika: Boben sklopke 7
Moč zvoka, zajamčena: 118 dB(A)

*Cena vključuje široko vpetje 18” 3/8”

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-11.jpg

X-Torq

Motorno žago Husqvarna 562 XP odlikuje motor X-Torq, ki uporabniku nudi visok navor v širokem območju vrtljajev, hkrati pa se ponaša z do 20 odstotkov manjšo porabo goriva in do 75 odstotkov nižjimi emisijami.

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-6.jpg

Air Injection

Patentiran centrifugalni sistem čiščenja vsesanega zraka zagotavlja mirnejši tek, manjšo obrabo in posledično daljše intervale med čiščenji zračnega filtra. Na ta način motorna žaga 562 XP Husqvarna postreže z mirnim delovanjem tudi v območju nižjih vrtljajev motorja.

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-5.jpg

RevBoost

Patentiran sistem RevBoost bo navdušil pri kleščenju in manjših zaporednih rezih visokih frekvenc. Sistem ponuja povečan navor in pospešek verige v kratkih 2-sekundnih intervalih, kar poleg večje učinkovitosti pri kleščenju pomeni tudi boljšo varnost pri delu.

motorna-zaga-husqvarna-550-xp-10.jpg

Avtomatski uplinjač – AutoTune

AutoTune zagotavlja optimalno moč motorja z avtomatsko nastavitvijo motorja. Vgrajena tipala preverjajo temperaturo in pretok zraka iz okolja, avtomatika pa na podlagi informacij motorju dovaja optimalno mešanico goriva.

Motorna žaga Husqvarna 562 XP je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Dimenzije 20 × 50 × 30 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motorna žaga Husqvarna 562 XPG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja