Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24×70 AB – VEH, 4m NA ZALOGI, možen ogled v Pirešici

T38000287-1

Lesene macesnove letve za izdelavo lesene fasade moderne rombaste oblike. Macesnove deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

21kosm (deske so osivele, ukrivljene..)
-50% popusta

slika je simbolična

20,28 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Lesene letve | sibirski macesen AB-VEH kakovost, 24mm x 70mm x 4000 mm

Lesene letve za lesene fasade 24x 70 AB-VEH kakovosti so fasadne deske rombaste oblike. . Lesene fasade iz teh letev odlikuje estetski videz na najvišjem nivoju, učinkovito odvajanje vode in odlična zračnost obenem. Letve so zaradi debeline 24 mm in širine 70mm že zelo masivne in zaradi tega še bolj obstojne. Fasadne deske so AB-VEH kakovosti, kar zagotavlja izjemno kakovost in konstantnost izgleda tako pri manjših kot večjih površinah.

Lesena letev iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: AB-VEH
Obdelava: ROMB profil, skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina macesnove letve: 24 mm
Širina macesnove letve: 70mm
Dolžina macesnove letve: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Lesene letve so dobavljive v dolžinah:

  • Lesena letev sibirski macesen AB-VEH kakovost 24/ 70 4 m (400cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene letve je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene letve AB pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti A (do 30 %) in lesene letve kakovosti B (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti AB tudi realno razmerje med letvami kakovosti A in B.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 4,4 kg
Dimenzije 7 × 400 × 2,4 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene letve za lesene fasade, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, ROMB 24×70 AB – VEH, 4m NA ZALOGI, možen ogled v Pirešici”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja