Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, 20×70, AB, 4m NA ZALOGI, možen ogled v Pirešici

T37000189-1

Lesene macesnove deske so primerne za lesene opaže, lesene fasade in drugo rabo. Deske so izdelek zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno lesa.

14kom (deske so osivele, ukrivljene..)
-50% popusta

slika je simbolična

17,23 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Lesena deska za opaž

Sibirski macesen, kakovost AB, 20 x 70 x 4000mm

Lesena deska dimenzije 20 x 70 je namenjena široki uporabi, in sicer kot mizarski les in les za domače mojstre, ki v prostem času radi ustvarjajo iz lesa. Lahko se uporabi tudi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže in številne druge izdelke, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, izdelavo visokih gred in kompostnikov itd.

Lesena deska za opaž iz sibirskega macesna

Tehnični podatki

Les: sibirski macesen
Kakovost lesa: AB
Obdelava: štiristransko skobljano, posneti robovi
Debelina deske: 20 mm
Širina deske: 70 mm
Dolžina deske: 4000 mm
Vlažnost lesa: 16 % +/- 2 %

Deske za opaž so dobavljive v dolžini:

  • lesena deska za opaž, sibirski macesen, kakovost AB, 20/70, 4 m (400 cm)

Les sibirskega macesna

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste v Evraziji, saj pokriva širok pas od Finske do osrednje Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. Zaradi hladnega podnebja in vlažnih tal je les sibirskega macesna odpornejši proti mrazu in vlagi, zato ga pogosteje uporabljamo za lesene fasade, zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite kupljeni les kar najbolje izkoristiti s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in svojemu žepu prijazno ter odgovorno in naročite najprimernejše dolžine lesa!

Kakovost lesene deske AB pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti A (do 30 %) in lesene letve kakovosti B (do 70 %). Praviloma je to pri kakovosti AB tudi realno razmerje med letvami kakovosti A in B.

Les za domačo uporabo in “hobi mojstrovalce”, naročen v spletni trgovini Lesoteka trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodatni razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje “Dodatno”.

Dodatne informacije

Teža 6,026 kg
Dimenzije 11,5 × 400 × 2 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN, 20×70, AB, 4m NA ZALOGI, možen ogled v Pirešici”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja