Lesene deske za opaž, »prekrivna obloga«, SIBIRSKI MACESEN, 26 x 146, AB, 4 m

Ni na voljo

Lesene macesnove deske za lesene fasade in lesene opaže. Deske so izdelek zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno lesa.

Cena velja za komad.

31,85 EUR

Lesena deska za fasado, sibirski macesen, kakovost BC, 26 x 146 x 4000 mm

Macesnova fasada iz teh desk je nekaj posebnega, saj zunanja površina posamezne deske ni popolnoma vertikalna, temveč je odrezana pod kotom in pričara občutek, kot da zgornja deska sloni na spodnji – to poznamo pri skodlah. Lesena fasada ima zato poudarjen rustikalen videz. Lesena deska dimenzije 26 x 145 mm je izključno fasadna deska za lesene fasade.

Lesena deska iz sibirskega macesna

Tehnični podatki

Les: sibirski macesen
Kakovost lesa: AB
Obdelava: »Prekrivna obloga«, pero-utor, štiristransko skobljano
Debelina deske: 26 mm
Širina deske: 146 mm
Dolžina deske: 4000 mm
Vlažnost lesa: 16 % +/- 2 %

Deske za lesene opaže so dobavljive v dolžini:

  • lesena deska za opaž, sibirski macesen, kakovost BC, 26/145, 4 m (400 cm)

Les sibirskega macesna

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste v Evraziji, saj pokriva širok pas od Finske do osrednje Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. Zaradi hladnega podnebja in vlažnih tal je les sibirskega macesna odpornejši proti mrazu in vlagi, zato ga pogosteje uporabljamo za lesene fasade, zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite kupljeni les kar najbolje izkoristiti s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in svojemu žepu prijazno ter odgovorno in naročite najprimernejše dolžine lesa!

Les za domačo uporabo in “hobi mojstrovalce”, naročen v spletni trgovini Lesoteka trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodatni razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje “Dodatno”.

Dodatne informacije

Teža 9,8774 kg
Dimenzije 14,5 × 400 × 2,6 cm
Dolžina: Izberi možnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene deske za opaž, »prekrivna obloga«, SIBIRSKI MACESEN, 26 x 146, AB, 4 m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja