Lesene deske za opaž, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 19×116 BC, 4m

Ni na voljo

Lesene macesnove deske so primerne za lesene opaže, lesene fasade in drugo podobno rabo. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja na komad. 

30,02 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Lesena deska za opaž | sibirski macesen BC kakovost, 19mm x 116mm x 4000 mm

Lesena deska 19×116 je v osnovi namenjena uporabi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže. Ob tem pa se lesene macesnove deske lahko uporabljajo tudi za številne druge stvari, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, izdelavo visokih gred in kompostnikov, pokrivanje napuščev, itd.

Lesena deska za opaž iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: C-profil, pero-utor, skobljano štiri-stransko
Debelina deske: 19 mm
Širina deske: 116mm
Dolžina deske: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Deske za opaž so dobavljive v dolžini:

  • Lesena deska za opaž sibirski macesen BC kakovost 19/116 4 m (400cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Dimenzije 11,6 × 400 × 1,9 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene deske za opaž, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 19×116 BC, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja