EcoLine osnovni komplet

Ni na voljo

Gardena EcoLine osnovni komplet je idealna kombinacija trajnosti in funkcionalnosti za vrt. Osnovni komplet vsebuje brizgalko, priključek za pipo, nastavek, priključek za cev in stop nastavek, kar zagotavlja varno povezavo vrtne cevi s pipo.

23,39 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

Na zalogi

Pošlji povpraševanje

EcoLine osnovni komplet

Popoln komplet za zalivanje vrta in čiščenje v hiši – sestavni deli so izdelani iz več kot 90% recikliranega materiala.

Gardena EcoLine osnovni komplet je idealna kombinacija trajnosti in funkcionalnosti za vrt. Osnovni komplet vsebuje brizgalko, priključek za pipo, nastavek, priključek za cev in stop nastavek, kar zagotavlja varno povezavo vrtne cevi s pipo. Več kot 90% umetne mase uporabljene pri izdelavi kompleta je pridobljenih iz recikliranih gospodinjskih odpadkov. Komplet elegantnega izgleda, z visokokakovostno izdelavo zagotavlja dolgo obstojnost. Kovinske komponente so pridobljene iz 35% recikliranega nerjavnega jekla. Diskreten in eleganten oblikovalski koncept daje vrhunski, brezčasen izgled in popolnoma ustreza vsakemu vrtu ali terasi.

Curek 2 v 1 na šobi je gladko nastavljiv in ponuja optimalen vodni curek za različne situacije – curek za čiščenje ali mehkejši curek za zalivanje. Stop nastavek omogoči menjavo priključne naprave, od brizgalke do zalivalnika, brez da bi morali do pipe za vodo – voda se samodejno ustavi, ko napravo odstranite in se znova zažene takoj, ko priključite nov nastavek. Komplet GARDENA EcoLine je združljiv s cevmi 1/2″-5/8″ (13-15 mm) in primeren za navoje 26.5 mm (G 3/4″) IN 33,3 mm (G1″). Priključek za pipo s funkcijo Anti-Splash zagotavlja osredotočen pretok vode za polnjenje zalivalk ali veder brez cevi in brez razprševanja. Osnovni komplet EcoLine je odporen na UV in zmrzal, zato ga lahko pustite zunaj vso leto.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EcoLine osnovni komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja