LESNI VIJAK HAPATEC 4,0 X 40 IZ NERJAVEČEGA JEKLA Povečaj

LESNI VIJAK HAPATEC 4,0 X 30 IZ NERJAVEČEGA JEKLA

4250207426929


Lesni vijaki za terase so kakovostni produkt nemškega proizvajalca Eurotec, katerega glavni proizvodni program so pritrdilni tehnika in drug repro material za izdelavo lesenih teras, lesenih fasad in drugih manjših lesenih konstrukcij.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 0,16 z DDV

Količinski popust

KoličinaPopustPrihranek
1000 20% Vse do € 31,72

Več podatkov

LESNI VIJAK HAPATEC 4,0 X 30 IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Lesni vijak HAPATEC iz nerjavečega jekla je izjemno trden in odporen pocinkan vijak, namenjen tako za vidno, kot nevidno pritrjevanje lesenih teras, lesenih fasad in spajanje drugih manjših lesenih konstrukcij. Na voljo je v številnih drugih debelinah in dolžinah. Lesni vijaki Hapatec imajo šestrobni utor ali Torx, ki je tehnično najbolj dovršen sistem. Idealna izbira za baterijske vijačnike in hitro privijanje

Lesni vijak HAPATEC 4,0 X 30 iz nerjavečega jekla za terase in fasade

Vijaki za terase, primerni tako za domače mojstrovalce, kot profesionalce. Odlično se jih vijači tako v smrekov in macesnov, kot tudi trši les. Lesni vijak Hapatec vam nudi dolgoročno zaščito pred vlago. Hapatec lesni vijaki so primerni za skoraj vsa področja v leseni gradnji. Predvsem pa jih priporočamo pri gradnji lesenih fasad.

Lesni vijak HAPATEC 4,0 X 30 | Tehnični podatki

Debelina: 4,0 mm
Dolžina: 30 mm
Material
: nerjaveče jeklo
Namen: vijak za les, lesene terase, lesene fasade

Lesni vijak HAPATEC 4,0 X 30 je na voljo v številnih drugih dimenzijah, debeline 4 in 5 mm ter dolžin od 30 mm do 100 mm.

Vijaki za terase so na voljo v številnih oblikah in dimenzijah. V kolikor ne najdete ustreznega izdelka, nas pokličite ali nam pišite in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Primerljivi lesni vijaki