Znižana cena!
Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN, 70x70 BC, 4m Povečaj

Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN, 70x70 BC, 4m

T37000152


Lesene letve / leseni tramovi iz macesna so primerni za izdelavo ostrešij, predelnih sten, lesenih fasad in drugih lesenih konstrukcij. Macesnove letve so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Več podatkov

Dobava 2-3 dni
Cena na kos

€ 30,74 z DDV

-5%

€ 32,35 z DDV

Več podatkov

Lesene letve | sibirski macesen BC kakovost, 70mm x 70mm x 4000 mm

Lesene letve 70x70 BC kakovosti so najbolj primerne za uporabo kot les za ostrešje ali kot les za gradnjo predelnih sten in druge lesene konstrukcije. Lesene letve 70x70 se lahko uporabljajo kot vezni elementi ali glavni nosilni elementi za lažje lesene konstrukcije in opaže.

Lesena letev iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: Skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina lesa: 70 mm
Širina macesnove letve: 70mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Lesene letve so dobavljive v 3 različnih dolžinah.

  • Lesena letev sibirski macesen BC kakovost 70/70 3 m (300cm)
  • Lesena letev sibirski macesen BC kakovost 70/70 4 m (400cm)
  • Lesena letev sibirski macesen BC kakovost 70/70 5,10 m (510cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene letve je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene letve BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30 %) in lesene letve kakovosti C (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Letve za podkonstrukcijo 40 mm +