Macesnove deske za klop, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 30×90 B, 2m

T37000681

Lesene macesnove deske so namenjene izdelavi lesene klopi ali lesenega stola, naslonjača. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja na komad.

8,70 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Lesene macesnove deske za klop so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Lesena, macesnova deska za klop| sibirski macesen B kakovost, 30mm x 90mm x 2000 mm

Lesena macesnova deska 30×90 ima na zgornji strani zaobljene robova. Zaradi fine obdelave in najboljše kvalitete lesa so deske kot nalašč za izdelavo lepe klopi ali stola za vrt oziroma teraso. Domači mojstri bodo znali tako lepe deske uporabiti še za mnogo drugi stvari.

Lesena macesnova deska | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: B
Obdelava: Skobljano štiri-stransko, zaobljeni robovi dvo-stransko
Debelina deske: 30 mm
Širina deske: 90mm
Dolžina deske: 2000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene deske BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30 %) in lesene letve kakovosti C (do 70 %). Praviloma je to tudi pri kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 50 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Macesnove deske za klop, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 30×90 B, 2m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja