Blažilec Husqvarna 550, 550 Mark II, 560XP, 562XP

7393080799654

Blažilec je najučinkovitejša metoda za povečanje produktivnosti, hitrosti strojev oziroma zmanjšanje njihovega takta. Podaljšanje življenjske dobe strojev, ima enostavno vgradnjo, zmanjšanje vzdrževalnih strojev, zmanjšanje hrupa in vibracij.

5,46 EUR

Rok dobave: 1-3 delovni dni

8 na zalogi

Blažilec Husqvarna 550, 550 Mark II, 560XP, 562XP

Blažilec je enostavna metoda za povečanje produktivnosti, hitrosti strojev oziroma zmanjšanje njihovega takta. Posledice se po navadi kažejo v povečanem hrupu in vibracijah, poškodbah na stroju in izdelkih ter skrajšani življenjski dobi stroja. Najvažnejše pa je, da je s tem lahko ogrožena tudi varnost. Blažilci sunkov so razviti ravno z namenom reševanja teh težav. Zaustavijo ali spremenijo smer gibanja premikajočim delom nežno, tiho in varno. Idealno absorbirajo energijo in so uporabni povsod tam, kjer nastajajo udarci in sunki kot posledica gibanja.

Blažilec | Prednosti

  • Povečanje produktivnosti
  • Podaljšanje življenjske dobe strojev
  • Enostavnost vgradnje
  • Zmanjšanje vzdrževalnih strojev
  • Zmanjšanje hrupa in vibracij

Blažilci sunkov imajo široko področje uporabe v industriji. Sistem testiranja vrednoti učinek absorbiranja energije v blažilcu. Zaradi zagotavljanja kvalitete in pričakovanega učinka blaženja se blažilci testirajo za vse mejne pogoje uporabe.

Dodatne informacije

Teža 0,03 kg
Dimenzije 20 × 10 × 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blažilec Husqvarna 550, 550 Mark II, 560XP, 562XP”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja