Blažilec Husqvarna 592 XP na ročaju
Blažilec Husqvarna 592 XP na ročaju
14,40  Dodaj v košarico

Blažilec Husqvarna 592 XP na ročaju

7392930733404

Blažilec je najučinkovitejša metoda za povečanje produktivnosti, hitrosti strojev oziroma zmanjšanje njihovega takta. Podaljšanje življenjske dobe strojev, ima enostavno vgradnjo, zmanjšanje vzdrževalnih strojev, zmanjšanje hrupa in vibracij.

14,40 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

1 na zalogi

Blažilec za ročaj Husqvarna 592 XP

Blažilec je enostavna metoda za povečanje produktivnosti, hitrosti strojev oziroma zmanjšanje njihovega takta. Posledice se po navadi kažejo v povečanem hrupu in vibracijah, poškodbah na stroju in izdelkih ter skrajšani življenjski dobi stroja. Najvažnejše pa je, da je s tem lahko ogrožena tudi varnost. Blažilci sunkov so razviti ravno z namenom reševanja teh težav. Zaustavijo ali spremenijo smer gibanja premikajočim delom nežno, tiho in varno. Idealno absorbirajo energijo in so uporabni povsod tam, kjer nastajajo udarci in sunki kot posledica gibanja.

Blažilec | Prednosti

  • Povečanje produktivnosti
  • Podaljšanje življenjske dobe strojev
  • Enostavnost vgradnje
  • Zmanjšanje vzdrževalnih strojev
  • Zmanjšanje hrupa in vibracij

Blažilci sunkov imajo široko področje uporabe v industriji. Sistem testiranja vrednoti učinek absorbiranja energije v blažilcu. Zaradi zagotavljanja kvalitete in pričakovanega učinka blaženja se blažilci testirajo za vse mejne pogoje uporabe.

Dodatne informacije

Teža 0,03 kg
Dimenzije 20 × 10 × 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blažilec Husqvarna 592 XP na ročaju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja