Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA
Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA
2.949,00  Dodaj v košarico

Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA

7333377033269

Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA visokozmogljiv model za trate do 2200 m² ponuja vrhunsko izkušnjo košnje, robustno zasnovano in zanesljivo delovanje. Njegova patentirana nefiksna prednja os poveča manevriranje in izboljša zmogljivost na neravnem terenu na nagibih do 50%.

 

2.949,00 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

2 na zalogi

Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA

Visokozmogljiv model za trate do 2200 m² Automower® 320 NERA ponuja vrhunsko izkušnjo košnje, robustno zasnovano in zanesljivo delovanje. Njegova patentirana nefiksna prednja os poveča manevriranje in izboljša zmogljivost na neravnem terenu na nagibih do 50%. Natančna košnja je na voljo prek brezžične namestitve s kompletom vtičnikov Husqvarna EPOS in dostopom Automower Connect iz vašega pametnega telefona. Optimizirano delovanje s samodejnimi posodobitvami programske opreme s FOTA. 

Možnost inštalacije brez omejitvenega kabla
Na voljo brezžična namestitev serije Automower NERA, združljiva z inteligentnim kompletom Husqvarna EPOS Plug-in, vam ponuja svobodo popolnoma prilagodljivega vzdrževanja trate z ustvarjanjem navideznih meja prek satelitske tehnologije namesto fizičnih žic.

GPS podprta navigacija
Integriran GPS sistem si ustvari načrt vrta vključno s potekom mejnega kabla. Husqvarna Automower tako registrira katere dele vrta je že pokosil in si tako prilagodi vzorec košnje. S tem se optimizira košnja in zagotovi odlične rezultate košnje.

Vrhunska interaktivnost
Vse robotske kosilnice, opremljene z Automower Connect, so združljive z Amazon Alexa in Google Home. To pomeni, da pametni napravi date glasovni ukaz in Husqvarna Automower robotska kosilnica bo izpolnila nalogo. Izvajate lahko ukaz, kot so zagon, zaustavitev, parkiranje in pridobivanje posodobitve stanja iz vaše kosilnice, tako da preprosto vprašanje vašega interaktivnega pomočnika.

Pametne povezave z IFTTT
Automower še bolj učinkovito vključite v svoj pametni dom, tako da ga uporabite v aplikacijah IFTTT. Povežite se z eno od naših pametnih povezav v aplikaciji Automower® Connect ali celo ustvarite svojo rutino s programom IFTTT. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko vremenska napoved kaže močan dež? Ali pa jo popolnoma sinhronizirate z vremenom? IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačen in enostaven za uporabo.

Automower® Access
Novi Automower® Access – intuitivno upravljanje s pomočjo visoko ločljivega zaslona in upravljalnega koleščka. Opremljena z modulom Automower® Connect in s prenosom aplikacije na vaš pametni telefon in njeno uporabo lahko prilagajate nastavitve vaše robotske kosilnice in z njo upravljate na daljavo.

FOTA – Firmware-Over-The-Air
S sistemom FOTA (posodobitev vdelane programske opreme prek mobilnega omrežja) lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower®. Vdelana programska oprema se v kosilnico prenese prek mobilnega omrežja.

GeoFence
Če v aplikaciji Automower® Connect določite območje GeoFence za svojo kosilnico, boste na svoj telefon prejeli obvestila, če se vaša kosilnica premakne izven tega vnaprej določenega območja. S tem zmanjšate tveganje kraje in veste, kje se vaša kosilnica vedno nahaja.

Samodejno premagovanje prehodov
Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Sistematska košnja ožjih prehodov
Za zagotavljanje izjemnih rezultatov košnje kjerkoli robotska kosilnica samodejno preklopi sistem košnje iz naključnega vzorca v sistemski način košnje v ozkih prehodih.

Ciljna višina za izboljšano kakovost trate
Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnica samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Točkovna košnja
Dodaten način za hitro košnjo omejenih površin visoke trave. Posebej priročna funkcija za košnjo npr. pod vrtnim pohištvom, ko se pohištvo prestavi. Postavite kosilnico na željeno in izberite modus točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v obliki spirale in ko bo končala bo samodejno nadaljevala v standardnem načinu košnje.

 

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Dimenzije 30 × 20 × 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Husqvarna 320 NERA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja