Robotska kosilnica Husqvarna 420
Robotska kosilnica Husqvarna 420
2.459,00  2.090,14  Dodaj v košarico

Robotska kosilnica Husqvarna 420

7391736361774

Robotska kosilnica Husqvarna 420 je zmogljiva robotska kosilnica za večje in kompleksne travnate površine. Primerna je za košnjo do 2200 m2 velikih površin s klančinami do 45%.

Kot večina ima tudi ta robotska kosilnica varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), odličen LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja višine košnje.

2.090,14 EUR

2.459,00 EUR
Vaš prihranek: 368,86 EUR
Rok dobave: 1-3 delovne dni

6 na zalogi

Robotska kosilnica Husqvarna 420

Robotska kosilnica Husqvarna 420 je večja, zmogljiva in tehnično dovršena 4 kolesna robotska kosilnica. Namenjena je urejanju zelenic bolj kompleksnih oblik in reliefa, velikosti do 2200 m2 .

Opremljena je s številnimi patentiranimi tehničnimi rešitvami, katerih lastnik je Husqvarna in pomenijo občutno prednost pred podobnimi produkti na trgu. Robotska kosilnica Husqvarna 420 svoje delo opravi natančno, hitro in nadvse ekonomično, kar jo dela eno najbolj učinkovitih kosilnic na trgu!

Pametna tehnologija te robotske kosilnice, ves čas obdeluje vremenske podatke in temu prilagaja delovanje; frekvenco ciklov košenja. Po zelenici se giblje samo takrat, ko je to zares potrebno. Ob suhem in sončnem vremenu manj in v obdobjih dežja ter hitrejše rasti trave – pogosteje. Na ta način ne le da varčuje z energijo, temveč se zmanjšujeta obraba kosilnice in obremenjenost trate.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 420 | Glavne značilnosti

Delovanje v vseh vremenskih razmerah
Vremenski časovnik in avtomatsko prilagajanje pogostosti košnje vremenu
Premagovanje in sistematsko obvladovanje tudi bolj kompleksnih terenov
Nizka poraba energije
Samodejno polnjenje
Pregleden LCD uporabniški vmesnik in tipkovnica
Alarm proti kraji
Zaklep s PIN kodo
Vodilni kabel
Senzor dviga in nagiba

 

Učinkovita, tehnično dovršena robotska kosilnica za zahtevne terene, večjih površin

Robotska kosilnica Husqvarna 420 samodejno prehaja skozi ozke prehode. Ne samo to, v izogib nastanku kolesnic, skozi prehod vedno izračuna in ubere malenkost drugačno pot.

Kot večina ima tudi ta robotska kosilnica varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), odličen LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja višine košnje.

Zanesljivo in učinkovito opravljeno delo, tudi ko vas ni doma

Na robotske kosilnice Husqvarna se lahko vedno in brez skrbi zanesete. Več kot dvajset let razvoja in izboljšav je robotske kosilnice pripeljalo na visok nivo dovršenosti in učinkovitosti pri delovanju. Res odlični rezultati pri košnji pa so rezultat zaradi katerega so robotske kosilnice vedno bolj priljubljene, prodaja pa v strmem porastu.

Tiho delovanje za uporabo tudi v najbolj občutljivih okoljih

Z nivojem hrupa tudi do 56 dB (A) so robotske kosilnice Husqvarna resnično dobra naložba v par nevidnih, tihih in za delo vedno pripravljenih rok. Kljub rednemu in pogostemu obratovanju so skoraj neslišne in nemoteče za okolico ter tako primerne tudi za urbana, gosteje poseljena okolja.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 420 | Tehnični podatki

Tip baterije: Li-ion
Povprečen čas polnjenja: 55 min
Povprečen čas košnje z enim polnilnim ciklom: 105 min
Širina košnje: 22 cm
Najvišja višina košnje: 60 mm
Najnižja višina košnje: 20 mm
Zmogljivost: 2200 m2
Nivo hrupa: 57 dB (A)

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 420 | Dimenzije

Dolžina: 72 cm
Širina: 56 cm
Višina: 31 cm
Teža: 12,2 kg

Robotska kosilnica Husqvarna 420 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Dimenzije 25 × 63 × 51 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Husqvarna 420”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja