Robotska kosilnica Husqvarna 430X Nera

7333377033337

Robotska kosilnica Husqvarna 430X NERA je velika in robustna robotska kosilnica za velike travnate površine. Namenjena je košnji do 3200 m² velikih in zahtevnih površin, ki jih precizno obvladuje, tudi na račun GPS tehnologije. Dosezite natančno košnjo z virtualnimi mejami prek aplikacije Automower® Connect in vtičnika Husqvarna EPOS™, ki je na voljo kot dodatna oprema.

 

3.899,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Robotska kosilnica Husqvarna 430X Nera

Napredna robotska kosilnica zagotavlja odlične rezultate na kompleksnih travnatih površinah do 3200 m². Dosezite natančno košnjo z virtualnimi mejami prek aplikacije Automower® Connect in vtičnika Husqvarna EPOS™, ki je na voljo kot dodatna oprema. Zasnovan do estetske dovršenosti in s pametnimi funkcijami, kot so inteligentno izogibanje predmeta, upravljanje naklona do 50% in navigacija s pomočjo GPS. Za prilagojeno trato 24 ur na dan, 7 dni v tednu ustvaritev več delovnih območij in območij za začasno bivanje iz svojega pametnega telefona z Automower® Zone Control. Automower® 430X NERA bo na voljo od marca 2023.

Možnost inštalacije brez omejitvenega kabla
Na voljo brezžična namestitev serije Automower NERA, združljiva z inteligentnim kompletom Husqvarna EPOS Plug-in, vam ponuja svobodo popolnoma prilagodljivega vzdrževanja trate z ustvarjanjem navideznih meja prek satelitske tehnologije namesto fizičnih žic.

Automower® Zone Control z AIM tehnologijo
Z aplikacijo Automower® Zone Control lahko prek aplikacije Automower® Connect ustvarite delovna območja in območja, kjer se ne sme kositi. Ustvarite določena delovna območja z različnimi višinami košnje in urniki ali območja prepovedi košnje, da preprečite košnjo na določenih območjih. Rezultat je večja natančnost, boljši nadzor in popolna košnja.

GPS podprta navigacija
Integriran GPS sistem si ustvari načrt vrta vključno s potekom mejnega kabla. Husqvarna Automower tako registrira katere dele vrta je že pokosil in si tako prilagodi vzorec košnje. S tem se optimizira košnja in zagotovi odlične rezultate košnje.

Vrhunska interaktivnost
Vse robotske kosilnice, opremljene z Automower Connect, so združljive z Amazon Alexa in Google Home. To pomeni, da pametni napravi date glasovni ukaz in Husqvarna Automower robotska kosilnica bo izpolnila nalogo. Izvajate lahko ukaz, kot so zagon, zaustavitev, parkiranje in pridobivanje posodobitve stanja iz vaše kosilnice, tako da preprosto vprašanje vašega interaktivnega pomočnika.

Pametne povezave z IFTTT
Automower še bolj učinkovito vključite v svoj pametni dom, tako da ga uporabite v aplikacijah IFTTT. Povežite se z eno od naših pametnih povezav v aplikaciji Automower® Connect ali celo ustvarite svojo rutino s programom IFTTT. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko vremenska napoved kaže močan dež? Ali pa jo popolnoma sinhronizirate z vremenom? IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačen in enostaven za uporabo.

Automower® Access
Novi Automower® Access – intuitivno upravljanje s pomočjo visoko ločljivega zaslona in upravljalnega koleščka. Opremljena z modulom Automower® Connect in s prenosom aplikacije na vaš pametni telefon in njeno uporabo lahko prilagajate nastavitve vaše robotske kosilnice in z njo upravljate na daljavo.

FOTA – Firmware-Over-The-Air
S sistemom FOTA (posodobitev vdelane programske opreme prek mobilnega omrežja) lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower®. Vdelana programska oprema se v kosilnico prenese prek mobilnega omrežja.

GeoFence
Če v aplikaciji Automower® Connect določite območje GeoFence za svojo kosilnico, boste na svoj telefon prejeli obvestila, če se vaša kosilnica premakne izven tega vnaprej določenega območja. S tem zmanjšate tveganje kraje in veste, kje se vaša kosilnica vedno nahaja.

Samodejno premagovanje prehodov
Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Sistematska košnja ožjih prehodov
Za zagotavljanje izjemnih rezultatov košnje kjerkoli robotska kosilnica samodejno preklopi sistem košnje iz naključnega vzorca v sistemski način košnje v ozkih prehodih.

Ciljna višina za izboljšano kakovost trate
Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnica samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Točkovna košnja
Dodaten način za hitro košnjo omejenih površin visoke trave. Posebej priročna funkcija za košnjo npr. pod vrtnim pohištvom, ko se pohištvo prestavi. Postavite kosilnico na željeno in izberite modus točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v obliki spirale in ko bo končala bo samodejno nadaljevala v standardnem načinu košnje.

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Dimenzije 20 × 20 × 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Husqvarna 430X Nera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja