Robotska kosilnica Husqvarna 550 EPOS

7333377094505

Robotska kosilnica z EPOS tehnologijo – natančno satelitsko pozicioniranje, kabli niso potrebni.

6.399,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Robotska kosilnica Husqvarna 550 EPOS

Robotska kosilnica, zasnovana za profesionalno rabo. Popolnoma opremljen model s satelitsko krmiljenim sistemom Husqvarna EPOS tehnologijo, aplikacijo AppDrive in natančnim upravljanjem območja. Z virtualnimi mejami lahko določite več delovnih območij z različnimi nastavitvami ter nastavite začasno območje, na katerih se ne sme kositi. Obvladuje vse vrste trate, se premika po ozkih prehodih in obvladuje naklone do 45% (24°) s popolnimi rezultati košnje – tudi v deževnih razmerah. Za uporabo je potrebna referenčna postaja EPOS.

Husqvarna EPOS tehnologija 

Navidezne meje s satelitsko tehnologijo z natančnostjo do 2-3 cm. Brez omejitvenih kablov, kar pomeni nova stopnja robustnosti in prilagodljivosti z neprimerljivimi možnostmi pri programiranju. Omogoča določitev več delovnih področij z različnimi časovniki in nastavitvam, kot npr. lahko ustavite območje za začasno bivanje in vnaprej določene prometne poti za prožnejšo postavitev polnilne postaje.

EPOS smernice 

Husqvarna Automower samodejno izračuna najučinkovitejšo pot do priklopne točke polnilne postaje in od nje. Spreminjala bo svojo pot na travniku, da se izogne sledem.

Husqvarna Fleet Services

Možnost nadzora in upravljanja večjih kosilnic z vašim pametnim telefonom, tablico ali prenosnim računalnikom. Vedno lahko spremenite status ali natančno lokacijo nahajanja vaših kosilnic in jim pošljete ukaz za pričetek ali zaustavitev košnje ali jih pa samo pošljete v polnilno postajo pred nevihto. Enostavna prilagoditev nastavitev in višine košnje. V primeru kraje pa prejmete alarm in kosilnico lahko sledite – od koderkoli. Standard na seriji 500, opcija na X-line modelih. Husqvarna Fleet Services deluje tudi skupaj z vsemi stroji, ki so opremljeni s HFS senzorji.

Pro uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik, prilagojen za profesionalno delo, kar pomeni, da vse nastavitve in kontrole upravljate na daljavo z aplikacijoza pametne telefone, z osebnim računalnikom alitablico. Nadzor nad izdelkom zLED indikatorjem stanja in funkcionalnost START / STOP, poenostavlja uporabo za neizkušene uporabnike in zmanjšuje škodov primeru vandalizma.

appDrive – vožnja z upravljanjem na daljavo

S pametnim telefonom olajšajte upravljanje izdelka – v Automower® Connect aplikaciji. Uporabite appDrive pri definiranju zemljevida EPOS ali pri vožnji izdelka med območji, ki jih ni treba obdelati.

Premaguje zahteven teren

Velika kolesa z grobim profilom zagotavljajo izvrsten vlek tudi na spolzkih površinah. Kosilnica premaguje naklone do 45%.

FOTA – Firmware-Over-The-Air

S sistemom FOTA (posodobitev vdelane programske opreme prek mobilnega omrežja) lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower®. Vdelana programska oprema se v kosilnico prenese prek mobilnega omrežja.

Automower® Connect

Z Automower® Connect imate popoln nadzor nad vašo robotsko kosilnico in pregled statusa na vašem pametnem telefonu. Tako lahko vašo robotsko kosilnico pošljete kosit, zaustavite, pošljete v polnilno postajo ter preverite in prilagodite nastavitve košnje,prav tako pa prejmete opozorila in lahko sledite svoji kosilnici v primeru kraje – kjerkoli že ste.

Odporen na različne vremenske razmere

Automower® je lahko vedno zunaj saj je bil razvit in izdelan tako, da dela sam pravilno in brez nadzora ne glede na vremenske razmere.

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Dimenzije 30 × 30 × 30 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Husqvarna 550 EPOS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja