Vrtni traktor Husqvarna TC 130


Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove.

Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 2.339,10 z DDV

-10%

€ 2.599,00 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TC 130

Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo manjših in srednje velikih trat in drugo delo okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Učinkovit vrtni traktor z zbirno košaro, ki v svoji kompaktnosti, ponuja pametne rešitve. Zahvaljujoč svoji kompaktnosti je zelo okreten in enostaven za vožnjo.  BioClip čep je na voljo kot dodatna oprema.

HUSQVARNA TC 130

Hidrostatičen menjalnik

Traktorska kosilnica Husqvarna TC 130 je opremljena s hidrostatičnim menjalnikom, ki ga krmilite s pedali. Roke so zato vedno na volanu, vožnja pa bolje nadzorovana in varna.

HUSQVARNA TC 130

Nastavljiv sedež

Za udobno delo poskrbi udoben, v 4 smereh nastavljiv sedež. Z optimalno nastavitvijo pride dobra ergonomija z njo pa udobno in manj naporno delo, ter boljši rezultati dela.

HUSQVARNA TC 130

AIR Induction zračni tok

Sistem usmerja zrak proti travo tako, da jo zračni tok privzdigne preden jo noži porežejo. Z optimalnim rezom je vsa trava pokošena enakomerno in natančno.

HUSQVARNA TC 130

Zagon brez čoka

Stroj enostavno zaženete z obratom ključa. Avtomatski "čok" poskrbi za brezhiben zagon tudi v slabših vremenskih pogojih in ko je motor hladen.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 130 | Lastnosti

- hidrostatičen menjalnik krmiljen s pedali
- nastavljiv sedež
- Air Induction-zračni tok (dvigne travo preden jo noži odrežejo)
- zagon brez čoka (samo obrnete ključ)
- robustna jeklena šasija
- priključek za pranje kosišča
- ročica za nastavitev višine košnje nameščena na blatniku
- priključek za vrtno cev olajša čiščenje kosišča
- kosišče je opremljeno z vodilnimi kolesci
- BioClip kot opcija
- ročni vklop rezil
- varnostno stikalo pod sedežem (če uporabnik vstane se motor in kosišče izključita)
- prikazovalnik stanja akumulatorja
- zbirna košara
- prednje luči
- sistem izklopi nože ko vozite vzvratno
- uporabljate ga lahko skozi celo leto

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 130 | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
6,3 kW
Tip menjalnika
hidrostatični
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje: 
zbiranje
Širina košnje:
 77 cm
Prosotrnina zbiralnika: 
200 l
Prostornina rezervoarja goriva
5,7 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: 
ročni
Osnovna višina stroja: 
100 cm
Osnovna dolžina stroja: 
222 cm
Osnovna širina stroja: 
82 cm
Teža: 
180 kg

Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Drugi vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor za obdelavo manjših in srednje velikih trat in druga dela okrog hiše. Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je eden manjših traktorjev v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost, ki vam omogočata košenje tudi ožjih...

  € 1.979,10 € 2.199,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom...

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je visokozmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo srednje velikih zelenic in opravljanje drugih nalog. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih,...

  € 3.149,10 € 3.499,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je visokozmogljiv traktor z dvovaljnim V-motorjem. Vrtni traktor ima stranski izmet in široko kosišče. Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je vrtni traktor, ki je posebej primeren za lastnike večjih zemljišč. Izjemno zmogljiv traktor, za zahtevno nego trate.

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!