Vrtni traktor Husqvarna TC 138

7392930966741

Vrtni traktor Husqvarna TC 138 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove.

Vrtni traktor Husqvarna TC 138 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato.

2.735,20 EUR

3.419,00 EUR
Vaš prihranek: 683,80 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TC 138

Vrtni traktor Husqvarna TC 138 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo manjših in srednje velikih trat in drugo delo okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TC 138 s primernimi dodatnimi priključki opravlja številna druga dela in naloge. Opremljen je z Husqvarna bencinskim motorjem in zanesljivim hidrostatičnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je na blatniku, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138 | Lastnosti

– nastavljiv drsni sedež
– sistem Air Induction
– lita prednja os
– na blatniku ročica za višino košnje
– signal za poln zbiralnik
– žarometi
– števec delovnih ur

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138 | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Husqvarna
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
8,9 kW
Tip menjalnika:
hidrostatični
Vožnja: 
krmiljenje z pedali
Načini košnje:
zbiranje/mulčenje
Širina košnje: 
97 cm
Prosotrnina zbiralnika:
220 l
Prostornina rezervoarja goriva
5,7 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: 
ročni
Osnovna višina stroja: 
102 cm
Osnovna dolžina stroja: 
240 cm
Osnovna širina stroja: 
102 cm
Teža: 
211 kg

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138 | Sistemi košnje

– zbiralnik
– deflektor (dodatna oprema)
– priključek BioClip (dodatna oprema)

Husqvarna kakovost, Husqvarna motorji

Vrtni traktorji Husqvarna so opremljeni z odličnimi motorji  Husqvarna Series, ki so bili razviti posebej zanje. Opremljeni so z oljnim filtrom, tlačnim mazanjem, sistemom proti tresljajem ter samodejnim čokom.

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TC 138 so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava.

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja – kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TC 138 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 100 kg
Dimenzije 20 × 20 × 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TC 138”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja