Vrtni traktor Husqvarna TC 139T

7391736238823


Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 2.969,10 z DDV

-10%

€ 3.299,00 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih. Odlikujeta ga močan motor in izjemen celoten pogonski sklop, ter veliko tehničnih rešitev in pomagal, ki bodo delo ne le olajšali, temveč povečali učinkovitost vloženega dela.

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T odlikuje tudi večnamenska uporabnost, saj je dodatno na voljo ogromno priključkov za vse vrste opravil. Tako bo vrtni traktor koristen skozi celo leto.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in hidrostatičnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 139T | Lastnosti

- hidrostatičen menjalnik krmiljen s pedali
- robusten pobiralen sistem
- nastavljiv sedež
- Air Induction zračni tok
- zagon brez čoka
- nihajna prednja os
- varnostno stikalo pod sedežem 
- vodilna kolesca
- prostornost
- ergonomsko oblikovan volan
- priključek za pranje kosišča
- prašno lakirano kosišče
- ROS sistem za vzvratno vožnjo, izklopi nože ko vozite vzvratno
- BioClip kot opcija
- ročica na nastavitev višine košnje nameščena na blatniku
- prikazovalnik stanja akumulatorja
- signal polnosti košare
- prednje luči za delo v mraku
- prostor za napitke
- celoletna raba

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 139T | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
:
11,1 kW
Tip menjalnika:
hidrostatičen
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje: 
zbiranje
Širina košnje:
97 cm
Prostornina rezervoarja goriva:
9,5 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: 
ročni
Prostornina zbiralnika: 
320 l
Osnovna višina stroja: 
102 cm
Osnovna dolžina stroja: 
252 cm
Osnovna širina stroja: 
102 cm
Teža: 
241 kg

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 139T | Sistemi košnje

- zbiralnik
- deflektor (dodatna oprema)
- priključek BioClip (dodatna oprema)

Husqvarna kakovost, Briggs and Stratton motorji

Vrtni traktorji Husqvarna so opremljeni z odličnimi motorji Briggs and Stratton Husqvarna Series, ki so bili razviti posebej zanje. Opremljeni so z oljnim filtrom, tlačnim mazanjem, sistemom proti tresljajem ter samodejnim čokom.

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TC 139T so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo. 

Drugi izdelki v isti kategoriji

Podobni vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje. Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga...

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je visokozmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo srednje velikih zelenic in opravljanje drugih nalog. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih,...

  € 3.149,10 € 3.499,00 -10%
  Reduced price!