Vrtni traktor Husqvarna TC 238T

7333377414730

Vrtni traktor Husqvarna TC 238Tje zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih.

4.249,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TC 238T

Vrtni traktor Husqvarna TC 238T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Vrtni traktor Husqvarna TC 238T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih. Odlikujeta ga močan motor in izjemen celoten pogonski sklop, ter veliko tehničnih rešitev in pomagal, ki bodo delo ne le olajšali, temveč povečali učinkovitost vloženega dela.

Vrtni traktor Husqvarna TC 238T odlikuje tudi večnamenska uporabnost, saj je dodatno na voljo ogromno priključkov za vse vrste opravil. Tako bo vrtni traktor koristen skozi celo leto.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in hidrostatičnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 238T | Lastnosti

– nastavljiv drsni sedež
– sistem Air Induction
– lita prednja os
– zagon brez čoka
– na blatniku ročica za nastavitev košnje
– signal za poln zbiralnik
– žarometi
– števec delovnih ur
– s pedali krmiljen hidrostatični menjalnik

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 238T| Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
:
14,5 kW
Tip menjalnika:
hidrostatičen
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje: 
zbiranje/mulčenje
Širina košnje:
97 cm
Prostornina rezervoarja goriva:
9,5 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: 
ročni
Prostornina zbiralnika: 
320 l
Osnovna višina stroja: 
124 cm
Osnovna dolžina stroja: 
240 cm
Osnovna širina stroja: 
102 cm
Teža: 
263 kg

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TC 238t so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava.

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja – kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TC 238T je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo. 

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TC 238T”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja