Vrtni traktor Husqvarna TC 38

7393089370724


Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor za obdelavo manjših in srednje velikih trat in druga dela okrog hiše.

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je eden manjših traktorjev v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost, ki vam omogočata košenje tudi ožjih prehodov in travnih pasov...

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 1.979,10 z DDV

-10%

€ 2.199,00 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TC 38

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo manjših in srednje velikih trat in drugo delo okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TC 38 s primernimi dodatnimi priključki opravlja številna druga dela in naloge. Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in zanesljivim ročnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 38 | Glavne prednosti

Učinkovitost: Odličen motor Briggs & Stratton PowerBuilt AVS, zbirna košara
Uporabnost
: ROS sistem za izklop nožev pri vzvratni vožnji, celoletna raba, ročni vklop nožev, zagon brez čoka, indikator napolnjenosti akumulatorja, indikator polnosti košare, priključek za samo-čiščenje z vrtno cevjo
Varnost: varnostno stikalo sedeža
Vzdržljivost: Robustna jeklena šasija, prašno lakirano kosišče
Ergonomija: Prostornost za enostaven vstop in izstop na vrtni traktor, ročica za nastavitev višine košnje ob sedežu
Udobje: nihajna prednja os, nastavljiv sedež, nosilec za osvežilno pijačo

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 38 | Tehnični podatki

Motor: Briggs & Stratton
Prostornina motorja: 344 cm3
Tip goriva:
bencin
Moč motorja
: 5,7 kW
Menjalnik
: ročni
Način košnje: pobiranje v košaro /izmet
Širina košnje: 97 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 5,7 l

Husqvarna kakovost, Briggs and Stratton motorji

Vrtni traktorji Husqvarna so opremljeni z odličnimi motorji Briggs and Stratton Husqvarna Series, ki so bili razviti posebej zanje. Opremljeni so z oljnim filtrom, tlačnim mazanjem, sistemom proti tresljajem ter samodejnim čokom.

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TC 38 so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Podobni vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje. Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga...

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom...

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!